Seka i Veljko zavjete su izmijenili 12. rujna 2010. na veseloj proslavi održanoj u renomiranom beogradskom restoranu Franš. Vjenčanju je nazočilo oko 150 uvaženih uzvanika, među kojima i brojne ugledne osobe iz glazbene industrije. Tijekom cijelog događaja Seka je blistala u četiri zadivljujuće haljine, pokazujući svoj besprijekoran smisao za stil. Čast da joj kumuje imao je Saša Tošić. Nažalost, Seka je 2011. godine doživjela katastrofalan pobačaj zbog izvanmaterične trudnoće, što ju je bacilo u duboku depresiju.

Međutim, njezina nepokolebljiva vjera i transformativno povlačenje u samostan pomogli su joj da ponovno otkrije svoju volju za životom. Godine 2015. podvrgnula se vantjelesnoj oplodnji, a već iduće godine na svijet je radosno dočekala sina Jacova. Pjevačica je izrazila želju za daljnjim proširenjem obitelji jer obožava majčinstvo. Ta želja joj se ispunila i ona i Veljko su dobili još jednog sina.

Sinovi Seke Aleksić jednako uživaju i u zimu i ljeto, zahvaljujući nepokolebljivom trudu majke da u njihov život unese radost bez obzira na vremenske prilike. Tijekom ljeta Seka uživa napuniti ne samo bazen i jacuzzi iza kuće, već i osigurati tobogane, ljuljačke, pa čak i društvo omiljenih pasa koje obožava cijelo susjedstvo.

Usred neočekivane snježne oluje koja nas je sve zatekla, pop umjetnica marljivo radi na stvaranju zimske bajke za svoje najdraže. Nakon što stvori Snjegovića Belića i oblikuje snježne grude s njima, nerijetko koristi usluge vještih dekoratera koji imaju sposobnost izrade najrazličitijih predmeta od snijega. Sekino dvorište protekla dva dana bilo je mirno utočište nalik planinskoj oazi, a ona je ponosno izjavila da Jovan i Jakov u njemu uživaju. Snimajući ih u akciji, kako trče, razigrano se obaraju u snijegu i prave grudve, svaki je trenutak nestrpljivo dijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Svi su primijetili kako sinovi Seke Aleksić doista žive čarobnu priču i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim svojim očaravajućim životom.