Dok njihova kći Andrea privodi kraju studij u Londonu, Milica i Željko Mitrović uživaju u odmoru u živopisnom gradu. Uživaju u mladenačkoj energiji koja kao da ih je obuzela, kao da su se vratili u dvadesete. U šaljivom stilu, Milica Mitrović razigrano je izazvala Željka da pokaže svoj glazbeni talent, izazivajući popriličnu pomutnju na raznim društvenim mrežama.

U ambicioznom pothvatu medijski mag odlučio je zaraditi 300 funti u jednom satu nastupajući kao ulični svirač. Kao dodatni izazov, Milica Mitrović izazvala je Željka da u slučaju neuspjeha u ostvarenju cilja na Piccadillyju odradi 30 sklekova u kupaćim hlačicama. Snimka Željkovih priprema za uličnu svirku mnoge je oduševila, a podrška mu je rasla kako su se uvjeravali u njegov talent i sposobnost da dobije okladu.

Za razliku od njih, pratitelje oduševljava nepostojana energija koju pokazuju Milica i Željko i nakon više od dvadeset godina zajedničkog života. To je vidljivo u njihovom kontinuiranom ponašanju, koje podsjeća na ponašanje para u ranoj fazi veze. Po dolasku na Piccadilly, Mitrović je nastavio dokumentirati svoj pothvat snimajući sebe kako izlazi na ulicu kako bi nastupio za napojnice, a sve u cilju ispunjenja oklade koju je sklopio sa suprugom. Mitrović se kladio da će, ne uspije li skupiti minimalno 300 funti, morati izvesti 30 sklekova u srcu trga samo u kupaćim kostimima!

Željko je, međutim, snažno krenuo u svoj pothvat uličnog svirača. Brzo je razvio afinitet prema Stingovim tekstovima, a prolaznici nisu mogli ne pohvaliti njegov glazbeni talent. U samo 20 minuta njegov se kofer napunio pozamašnom količinom novca. Vlasnik Pink’sa, domaćeg lokala, čak je potvrdio da je kofer težak preko 300 kilograma. “Uspio sam! Dobio sam okladu i zaradio £467 u samo 52 minute kao ulični svirač u srcu Londona, točno pred ljudima protiv kojih sam se kladio!” – uzviknuo je Mitrović. “I da sam izgubila, ne bi bio smak svijeta. Ali baš je hladno raditi sklekove usred Piccadillyja!