Slađa, supruga pjevača Radiše Trajkovića Đanija, poznata je po višestrukim intervencijama na licu, koje su rezultirale upečatljivom transformacijom mladolikog izgleda. Naime, na jednoj Instagram stranici osvanula je fotografija pod nazivom “Prije i poslije operacije” na kojoj je Slađa, a na kojoj se vidi da je njezin prijašnji ten blijed, a usne tanke, što je u kontrastu s njezinim sadašnjim izgledom nakon raznih korekcija, uključujući i upotrebu botoksa.

  • Njezin mladenački izgled oduševio je folk pjevačicu, što je dovelo do braka koji je trajao više od dva desetljeća i rezultirao rođenjem troje djece. Podsjećamo da se nedavno u medijima pojavila vijest o razvodu Marka, sina Slađe i Đanija, od supruge Minje. Osim toga, Slađa je dala svoj komentar na ovu temu. Što se tiče razvoda, potpuno sam nesvjesna. Donijela je odluku da ukloni naše zajedničke fotografije, a pojavili su se žamori koji sugeriraju da ima problema s Instagramom, kako je tada spomenula. Đani, proslavljeni srpski folk pjevač, nedavno je na Instagramu podijelio dirljivu fotografiju kojom je pokazao slogu i sreću u svojoj obitelji. Na slici su Đani, njegova voljena supruga Slađa, njihova preslatka beba te Đanijev posinak iz Slađinog prethodnog braka.

Rođen 27. siječnja 1973. u Prištini, Đani je osnovno obrazovanje stekao u rodnom gradu. On i Slađa su tokom godina dobili dva sina, Miloša i Marka, kao i ćerku Sofiju. Dok je Đani izrazio želju za još jednom kćeri, njegova supruga je imala drugačije planove. Ipak, njihova je obitelj i dalje izvor radosti i zadovoljstva. Slađu muče glasine o nevjeri oko njega, ali utjehu pronalazi u tome što se uvijek vraća kući.

  • Izražava zadovoljstvo vezama sina Marka s Tijanom Ajfon i drugim poznatim osobama, vjerujući da će mu ta iskustva biti poučna. Nagađalo se da je Đani Tijani platio 500 eura u zamjenu za pomoć Marku da izgubi nevinost. Njegov brat Goran bio je u sukobu sa zakonom i proveo je godinu dana u zatvoru zbog provale u stan jedne starije žene i krađe 15.000 dinara. Đani nije u dobrim odnosima s mnogim kolegama iz estrade koje smatra nepoštenim i bahatim osobama. Zbog prekomjernog opijanja i kockanja Đani se našao dužnik zelenašu, dugujući pozamašnu svotu od 200.000 eura. Zbog toga je bio primoran da svoju kuću u Mirijevu proda po nižoj ceni. Nakon što je primio iznos od 120.000 eura, posudio je preostali potrebni iznos. S obitelji se preselio u Frankfurt, gdje sada žive u stanu.

BONUS TEKST:

Estetske operacije, poznate i kao plastične operacije, medicinski su zahvati osmišljeni za poboljšanje ili promjenu fizičkog izgleda tijela. Ove operacije mogu ciljati na različita područja tijela i koristiti različite tehnike, a sve u svrhu rješavanja abnormalnosti, poboljšanja simetrije ili poboljšanja ukupne estetike. Istražimo neke važne točke u vezi s plastičnom kirurgijom: Mnogi ljudi pogrešno vjeruju da su plastična kirurgija i rekonstruktivna kirurgija jedno te isto, ali ključno je razumjeti razliku. Plastična kirurgija usmjerena je na poboljšanje izgleda, dok je rekonstruktivna kirurgija posvećena ispravljanju oštećenja ili abnormalnosti koje proizlaze iz ozljede, bolesti ili drugih čimbenika. Plastična kirurgija obuhvaća širok raspon postupaka koji ciljaju na različita područja tijela.

Ti zahvati uključuju povećanje ili smanjenje grudi, liposukciju za uklanjanje viška masnoće, rinoplastiku za preoblikovanje nosa, facelifting za pomlađivanje lica, abdominoplastiku za zategnutiji trbuh, zatezanje kože, zahvate na usnama i brojne druge. Kao i svi kirurški zahvati, plastična kirurgija nosi određeni stupanj rizika kada su u pitanju komplikacije i nuspojave. Ovi potencijalni problemi uključuju infekcije, krvarenje, ožiljke, gubitak osjeta, asimetriju ili nezadovoljavajući ishod. Za pacijente je ključno temeljito procijeniti potencijalne rizike i dobrobiti prije donošenja odluke o podvrgavanju operaciji. Psihološki i emocionalni čimbenici koji okružuju plastičnu kirurgiju često su pokretačka snaga za pojedince koji žele poboljšati svoje samopouzdanje i opće zadovoljstvo svojim fizičkim izgledom.

Unatoč tome, ključno je zadržati utemeljenu perspektivu i priznati da promjene nečije estetike mogu imati dubok utjecaj na njihovo mentalno i emocionalno stanje. Stoga je od iznimne važnosti uključivanje u iskren i transparentan razgovor sa svojim kirurgom o vašim ciljevima i očekivanim ishodima. Kako bi se osigurao brz i uspješan oporavak, ključno je pridržavati se smjernica postoperativne njege vašeg kirurga. Ove upute mogu uključivati ​​nošenje kompresijske odjeće, ograničavanje fizičkog napora, održavanje hranjive prehrane i korištenje propisanih lijekova za kontrolu boli i prevenciju infekcija. O etici i društvenim posljedicama plastične kirurgije često se raspravlja i raspravlja.

Ima onih koji osuđuju društvo opsjednuto ljepotom koje održava nedostižne ideale privlačnosti, dok se drugi zalažu za autonomiju pojedinca u odlučivanju kako želi izgledati. Ključno je poticati pozitivnu sliku tijela i samouvjerenost, bez nametanja bilo kakve prisile ili očekivanja da se podvrgne plastičnim operacijama. Ukratko, plastična kirurgija je višestruka tema koja zahtijeva temeljito razmatranje svakog aspekta prije donošenja odluke o operaciji. Pojedinci koji razmišljaju o plastičnoj kirurgiji trebali bi se upoznati s cijelim rasponom izbora, potencijalnim opasnostima i prednostima te se uključiti u otvorene rasprave sa svojim liječnikom o svojim ciljevima i predviđanjima.