Jedan od najpoznatijih glumaca u Srbiji, ali i Rusiji, u posljednje vrijeme je Miloš Biković. Profesionalne obveze stalno ga voze između Beograda i Moskve, a ostaje neizvjesno hoće li se to promijeniti sada kada je postao otac. Uoči svog 36. rođendana, uoči trećeg dana Božića, Miloš Biković je prvi put doživio radost očinstva. Dolazak dugo iščekivanog sina donio je potpunu transformaciju u živote ponosnih roditelja i voljene partnerice Miloša Bikovića, talentirane odvjetnice Ivane Malić, nakon devet mjeseci nestrpljivog iščekivanja. Glumac bolji poklon nije mogao očekivati.

Razmišljajući o postignućima onih oko sebe, Miloš zamišlja mogućnosti koje stoje pred njegovom vlastitom budućnošću. Iako prepoznaje koncept odricanja, nedavno je u podcast intervjuu otkrio svoju želju da živi na dvije različite lokacije. Dodatno, naglasio je da će njegov pristup radu ostati uglavnom nepromijenjen, jer bi se drastična promjena negativno odrazila na njegovo psihičko stanje. Iznad svega, on čvrsto vjeruje da je pružanje stabilnosti i mira za njegovo dijete od najveće važnosti, što zahtijeva njegovu ulogu postojanog i staloženog oca.

Dok javnost obasipa glumca i njegovu partnericu čestitkama i riječima ohrabrenja, spekulira se kako će mu roditelji u početku pružiti obilatu pomoć, a predviđa se i da će se potruditi angažirati predanu dadilju.  Bikovićevom domu večeras je priređeno veliko slavlje na koje će glumac po običaju pozvati rodbinu i prijatelje. Trenutke će, kao i uvijek, ovjekovječiti fotografijama koje će nesumnjivo podijeliti sa svojim vjernim pratiteljima.

Sin srpskog glumca Miloša Bikovića dobio je ime Vasilije. . Dok su prvi navodi govorili da će glumac ispoštovati tradiciju i svom sinu dati ime Stefan, čini se da su Biković i Malić svom novorođenčetu odabrali ime Vasilije. Miloš Petrović Trojpec, Milošev kolega, otkrio je na ime kada je podijelio selfie s Bikovićem i napisao:”Vaaaasa”. Izvedeno iz grčkog izraza “basileios”, što znači “carski” ili “kraljevski”, srpsko ime Vasilije je varijacija grčkog muškog imena. Osim toga, dijeli sličnost s engleskim nazivom Basil, koji je također povezan sa zeljastom biljkom poznatom kao bosiljak.