Veliki broj ljudi danas posvećuje pažnju svojoj fizičkoj kondiciji i odlaze u teretane gdje vježbaju. Za ovo  je potrebna i posebna sportska oprema koja se u nekim slučajevima kao što je ovaj, pokaže neprimjerenom. Kendal, popularna Tiktokerica, prvenstveno dijeli videa svojih treninga. Međutim, jedan od njezinih nedavnih postova neočekivano je stekao ogromnu popularnost na platformi. Razlog za ovu iznenadnu slavu bio je prilično neobičan – čini se da je Kendal odlučila odjenuti par potpuno novih tajica za svoj trening u teretani.

Tajice su bile crne boje, sa sivim i crnim šarama na bedrima. Unatoč tome, kao što je to često slučaj s online kupnjom, činilo se da su te tajice prikladnije za čarape nego za njihovu namjenu. Kendel se našla u neugodnoj situaciji dok je snimala vježbu u teretani, dok se njezino nastojanje da diže utege pretvorilo u neželjenu neugodnost.

Tijekom vježbanja, Tiktokerica je snimljena kamerom kako izvodi rigoroznu vježbu za noge, koja je uključivala podizanje utega značajne težine koristeći donje udove. Tek kad je Kendel ustala od sprave za vježbanje, postala je svjesna svoje pogreške. Točnije, tajice koje je odjenula za trening ispale su potpuno prozirne, otkrivajući svijetu njezino donje rublje.

@ms.kendelllopez

♬ Unstoppable (I put my armor on, show you how strong I am) – Sia

 

Unatoč tome, odlučila je uploadati snimku na Tik-Tok. Unatoč tome, umjesto da dobije priznanje za svoje uspjehe u vježbanju, većina komentara bila je usredotočena na nesretnu situaciju u kojoj se našla. Kendel je izrazila svoje čuđenje u naslovu koji je pratio video. Opis posta naglašava važnost izbjegavanja prozirnih tajica kada vježbate noge u teretani, savjet za koji je voljela  da  ga je znala unaprijed.