Jelena Karleuša je nakon 15 godina nedavno progovorila o inspiraciji za svoju čuvenu baladu “Tihi ubica” i otkrila da je pjesma o saradnji sa njenim bivšim suprugom Duskom ·Porijeklo Duška Tošića. Ponosna majka dviju kćeri, ovo joj je sada najvažnija stvar u životu.

Nakon pauze od 11 godina, Jelena Karleuša se nevjerojatno vraća s dva nova albuma, koji je u trenu svrstavaju u jednu od najpričanijih pjevačica u regiji. Ne samo da je pažnju privukla žestokim svađama s nekim kolegama, već je u centru pažnje bio i njen odnos sa suprugom, bivšim nogometašem Duškom Tošićem.

Tijekom nedavnog gostovanja u emisiji Jelena je odgovorila na glasine o navodnoj Duscovoj romansi, što ona odlučno opovrgava. Osim toga, bila je iskrena i o tome je li trenutno u vezi te otkrila kakva je situacija s Duškom. Jelena je ponosno napomenula da je u braku dugo, nekih 16-17 godina. Voditelj je zatim govorio, priznajući dugovječnost braka, ali i nagovještavajući neke od izazova na tom putu.

– Suprotno uvriježenom mišljenju, Dusko i ja nismo razvedeni. Začudo, još uvijek smo u braku i trudimo se maksimalno čuvati svoju privatnost u četiri zida – rekla je Jelena za emisiju Otkriveno u “Male sveti”. Zanimljivo je da i Jelena i Duško rijetko govore javno o svom braku, što dovodi do konfuzije u javnosti oko njihove veze. Iako se dosta nagađalo o njihovom razvodu, ni Jelena ni Dusko nisu potvrdili niti demantirali te glasine.

Duboka ljubav između pjevačice i Duška Tošića jasno je vidljiva u iskrenoj pjesmi “Tihi Ubica”. Prema Jeleninom objašnjenju, ovu pjesmu je specijalno za nju napisala Marina Tukaković, a našla se na albumu “Revolucija” iz 2008. godine. Jelena započinje s izjavom da je sama osmislila teme mnogih radova Marine Tukakovich. Tijekom razgovora Jelena se prisjetila kako se Marina raspitivala o njezinom životu, raspitivala se o novostima ili nedavnim događajima.

Govoreći u podcastu “Why So Serious” na WTF radiju, Jelena je pričala anegdote o svom odnosu s Duscom dok je govorila o svom poslu, posebno spomenuvši pjesmu “Silent Killer” koju je napisala za Dusca. Jelena je otvoreno izrazila ljubav prema svom suprugu Dušku Tošiću, priznavši da je mislila da joj on neće uzvratiti i da joj možda neće moći oprostiti neke greške, prenosi CdM.