Pejović i Edita, koji su već objavili dva uspješna dueta, ovog će proljeća obožavateljima predstaviti svoju treću suradnju. Ova nova pjesma neprimjetno slijedi putanju njihovih prethodnih hitova, koji nastavljaju odjekivati ​​kod publike. Popularna emisija RED TV-a, “Whatzuuuuuup”, pruža sažeti uvid u najnovija događanja u industriji zabave. Igrom sreće, kamere showa bile su prisutne na snimanju spota Ace Pejovića i Edite Aradinović za njihov najnoviji duet, uhvativši čaroliju iza kulisa.

  • Aco Pejović i Edita do sada su uspješno surađivali na dva dueta. Sada objavljuju treći duet koji će se naći na Pejovićevom nadolazećem albumu. Cilj nije samo izjednačiti uspjeh njihove prethodne suradnje, već ga potencijalno nadmašiti. Edita je izrazila oduševljenje zbog novog dueta, navodeći da je nastala odlična pjesma, te je oduševljena što će ponovno raditi s Acom. Spomenula je kako su ovu suradnju planirali pet godina, a sada se čini kao savršeno vrijeme za oboje. Edita je izrazila zadovoljstvo i zahvalnost, a svoj trud pripisala je prilikama koje su joj se pružile. Slušala je Acove pjesme i oduševila se njima, a dodatno ju je veselilo što će s ovim duetom biti dio njegovog albuma. Pejović je izrazio odbojnost prema iscrpljujućem poslu snimanja spotova, priznajući da je to bitan aspekt njegovog posla. No, njegova prava želja je snimiti pjesmu i izvesti je na pozornici.

Album sadrži mješavinu novih i dugogodišnjih suradnika, a tim je strateški zakazao objavu prve pjesme 8. svibnja koja će poslužiti kao ulaz u cijeli album. Svojim prisustvom snimanje novog dueta uveličala je i Editina sestra, talentirana pjevačica Indy. U posljednjem duetu Ace Pejović i Edita izveli su duboko emotivan nastup. Sama pjesma nije bila samo snažna, već je nosila i istu razinu emocija kao i njihove prethodne pjesme, neprimjetno slijedeći njihove korake.

 

  • Indy je ponovio Acovo mišljenje, izražavajući svoje uvjerenje da je rijetkost da neki izvođač ima tri uspješna dueta bez ikakvih sukoba ili nesuglasica. Proces stvaranja dueta sam je po sebi izazovan, jer zahtijeva harmonizaciju dva različita vokala bez gubljenja suštine njihovih individualnih priča. Snimanje ovog novog dueta bilo je ispunjeno električnom atmosferom, a razni pojedinci, među njima i Aco Pejović, podijelili su svoja razmišljanja s kamerom u emisiji “Whatzuuuuuup”. Ukoliko ste propustili ovu epizodu, možete je pogledati na Youtube kanalu RED TV-a. Aco Pejović, rođen 1972. godine u Prijepolju, djetinjstvo je proveo u naselju Kolovrat, gdje su mu roditelji Isidor i Anđelka radili u tekstilnoj fabrici “Ljubiša Miodragović”. Ima dvoje braće i sestara, starijeg brata Predraga i mlađeg brata Radojića, između kojih ima četiri, odnosno šest godina razlike.

Aco za sebe kaže da je nestašno i tvrdoglavo dijete, ali roditeljima nikada nije pravio veće probleme. Tijekom odrastanja volio je provoditi vrijeme sa svojom braćom, kupati se i graditi male brane na rijeci Lim. Nekoliko godina posvetio je treniranju karatea i stekao zeleni pojas. U osnovnoj školi pridružio se košarkaškom timu i natjecao se na raznim natjecanjima protiv drugih škola. Kasnije je čak preuzeo i ulogu košarkaškog trenera u KK Elan. Školovanje je započeo u Osnovnoj školi Milosav Stiković u Prijepolju.

  • Glazba je oduvijek imala posebno mjesto u njegovom srcu. Dok je njegova majka imala prekrasan pjevački glas, vjeruje da mu je pokojni djed Marko, vješt svirač frule, prenio glazbeni talent. S osam godina otac mu je poklonio prvu harmoniku. Iako je cijenio gestu, u djetinjstvu su ga više privlačili zvukovi bendova poput Kajdže Gugu i Đurana Đurana (Duran Duran). Nakon završene osnovne škole upisuje Srednju muzičku školu „Vasa Pavić“ u Podgorici. Prvih šest mjeseci školovanja proveo je u studentskom domu u užurbanom gradu, unatoč zahtjevnim životnim uvjetima. Nakon posjeta njegove majke, uspjela je uvjeriti njegovog oca da ga preseli u drugi stan. Nakon toga, Aco je odlučio iznajmiti sobu s bliskim prijateljem iz škole i to mu je postalo prebivalište za naredne tri godine. Za više informacija posjetite: https://www.biografija.org/muzika/aco-pejovic/