Cecina djeca su interesantna javnosti koliko i ona sama. Njen sin sa svojom suprugom čeka treće dijete a prije ženidbe je bio velii zavodnik. Veljko je unazad pet godina u sretnom braku sa bivšom košarkašicom, imaju dva sina i čekaju trećeg. Oni trenutno žive u njenom rodnom mjestu Titelu kako bi se odvojili od javnosti. Ipak, najveću pažnju štampe je privukao kada je počeo da prati majku na koncertima i medijskim događajima. Tokom tinejdžerskih godina često je bio upleten u sukobe sa navijačima i obezbeđenjem u klubovima, zbog čega je bio česta tema srpskih tabloida.

 

  • Veljko se 2015. godine okrenuo boksu kao sredstvu da kanališe svoju agresiju. Otvoreno priznaje da je prepoznao svoj talenat za ovaj sport, ali mu je u početku nedostajala odlučnost da mu se potpuno posveti.

 

Ipak, ostvario je značajnu prekretnicu u martu 2018. kada je u Jagodini obezbedio svoju prvu veliku pobedu. Veljko je i u srećnom braku sa bivšom košarkašicom Bogdanom Rodić. Veljkova ambicija je da u svojoj specifičnoj kategoriji ostvari status šampiona. Štaviše, pažnju javnosti izazvale su njegove romantične veze sa Lunom Đogani i Mašom Terzić, a povezivali su ga i sa starletama Sorajom Vučelić i Natašom Šavijom.

Osim slavne loze, Veljko se često našao na nišanu tabloida zbog svoje sklonosti svađama. Pripadao je navijačkoj grupi ozloglašenoj po podsticanju nereda na stadionima i van njih. Njegovo ime se pojavilo i u krimi rubrike novina zbog sukoba sa osobljem obezbeđenja kluba u ustanovama u koje je posećivao.

Međutim, njegov život se preokrenuo kada se upisao na fakultet i počeo trenirati umjetnost boksa. Tokom intervjua, on je otvoreno priznao svoju strast prema borbi i priznao svoje dugogodišnje vjerovanje u svoje bokserske sposobnosti. Ipak, borio se s odlukom da žrtvuje određene indulgencije kako bi se u potpunosti posvetio sportu.

Na kraju je došao do tačke preloma i pridružio se cenjenom Bokserskom klubu “Fontana” u Beogradu. Cecin sin ima opširnu listu bivših ljubavnika, od kojih su neki javnosti dobro poznati, među kojima su Ana Rajković i Maša Terzić, ali se često zaboravlja da je nekada bila u vezi sa Veljkom Ražnatovićem i voditeljkom Ksenijom Bujišić.

Godine 2016. bila je romansa o kojoj se naširoko pričalo i koja je privukla pažnju javnosti. Par je čak učestvovao u zajedničkom intervjuu u kojem su podijelili intimne detalje svoje ljubavne priče. Veljko, mlad i privlačan muškarac sa mnoštvom talenata, prirodno privlači pažnju žena.

Kao njegova djevojka, prihvaćam i cijenim ovu činjenicu. Naravno, uvijek će biti i pozitivnih i negativnih komentara, ali ja sam siguran u sebe, svoj život i izbore koje sam napravio. Nemam ništa protiv bilo kakve primedbe u vezi sa našim odnosom, kako je Ksenija tada izjavila u intervjuu.

Ksenija, koja se prvi put pred kamere pojavila sa nepune četiri godine, od tada je postala voditeljka na televiziji Informer. Ona je srećno udata i ima dvoje prelepe dece, dok Veljko i njegova supruga Bogdana željno iščekuju dolazak trećeg deteta. Ksenija nije samo neverovatno iskrena, već i zrači radošću i pozitivnošću, što je čini jednom od najdivnijih osoba koje sam ikada sreo.

  • Od samog početka postojala je neodoljiva hemija koju nisam mogao zanemariti. Možda zvuči ludo u ovim ranim trenucima, ali ne mogu se otarasiti osjećaja da je to nekako suđeno. Dubina emocija i značaja koju sam doživeo je drugačija od svega što sam ikada poznavao – rekao je Veljko o prethodno odabranoj osobi.