Tijekom otvaranja festivala “Beogradsko proljeće” u MTS Dvorani došlo je do sukoba između Goce Tržan i Filipa Marinkova Filarija. Ovo je bio prvi susret mlade pjevačice i TikTokera otkako ju je on javno kritizirao zbog nastupa na Eurosongu, što je rezultiralo nula bodova. Istina svojoj vatrenoj naravi, Tržan se nije suzdržavala u odgovoru izvođaču, što je izazvalo burnu raspravu koja se vodila pred brojnim medijima.

  • “Hoćemo li se sad poljubiti? Dobro, hajde da to riješimo izvan kamera”, predložio je Filari na početku, na što je Goca odgovorila: “Nema problema koji treba riješiti. Dopustite mi da pojasnim tijek radnji. Samo tražim da me ne etiketirate kao homofoba, zapravo, bio sam jedan od prvih pojedinaca koji su zagovarali istospolne brakove, što je za mene izazvalo brojne prijatelje i kolege kao gay, i podržavali su me tijekom cijele moje karijere. Iako je razumljivo osjećati bijes, važno je ne pripisivati ​​krivnju, jer ljudi nisu sposobni čekati takve postupke”, izjavila je, a Filari se nadovezao: “Nakon što sam iznio svoje stajalište i objasnio svoje razumijevanje zašto ste mi dodijelili nula bodova, ostao sam u nedoumici oko eventualnih drugih nedostataka.

Jeste li imali priliku pogledati moju obradu pjesme? Vjerujem da bi prezentacija i implementacija LED zaslona trebala također Uzmi u obzir… Da li Djorji pjeva bolje od Zorje? Moj učinak ne opravdava nultu ocjenu većine.” Na kraju, Goca je pokazala nemilosrdan stav prema nadobudnoj umjetnici. “Vaš pjevački nastup nije bio na visini. No, to ne znači da vam u potpunosti nedostaje talenta. Pažljivo sam slušao vaše pjevanje, zanemarujući bilo kakve vanjske čimbenike poput vašeg izgleda. Eurovizijsko natjecanje je isključivo pjevanje.

 

  • Kao netko s 30 godina godina iskustva, ja imam realističnu perspektivu o tim stvarima, koja se može razlikovati od vaše . Po mom mišljenju, vaša intonacija nije bila ispravna. Promatrao sam vaš nastup na probi i možda nećete biti bolji Budućnost ili možda nećeš. Ako hoćeš, jedva čekam da te vidim tamo”, rekla je Goca prije izlaska iz kadra, prenosi YouTube kanal Radio Svetki. Rođena u Beogradu, Srbija 1974., Goca Tržan etablirala se kao poznata srpska pjevačica. Njezino snažno vokalno umijeće, dinamična scenska prisutnost i raznolik repertoar pridonijeli su njezinoj širokoj popularnosti tijekom njezina glazbenog putovanja. Kao članica renomirane grupe “Tap 011”, Goca je na svoj glazbeni put krenula devedesetih godina.

U to doba grupa je uživala ogromnu popularnost, a Goca se vrlo brzo etablirala kao istaknuta pjevačica. Nakon toga krenula je na samostalni put, objavivši brojne albume koji su postigli izuzetan uspjeh. Njezin glazbeni repertoar obuhvaća široku lepezu žanrova, od popa i rocka do dancea i šire. Nadopunjena dirljivim tekstovima, njezina glazba zadire u mnoštvo tema, od pitanja srca do gorućih društvenih briga.

  • Osim uspješne glazbene karijere, Goca je prepoznata i kao istaknuta javna osoba. Često se pojavljuje u raznim televizijskim emisijama, kao voditeljica i kao gošća. Njezina magnetska osobnost, pamet i iskrena priroda osvojile su veliki broj obožavatelja. Goca Tržan stekla je priznanje aktivnim sudjelovanjem u brojnim humanitarnim inicijativama i zagovaračkim radom. Predana je zastupanju prava žena, borbi protiv nasilja nad ženama i pružanju podrške ženama u potrebi. Duboki glazbeni korijeni Goce Tržan, dinamična scenska prisutnost i predanost društvenim ciljevima učvrstili su je kao značajnu prisutnost u balkanskoj glazbenoj industriji, zaradivši joj bazu vjernih obožavatelja.