Tijekom godina pojava Nede Ukraden izaziva pozornost i komentare sa svih strana. Nedavno se poznata pjevačica tijekom gostovanja u emisiji “Magazin In” obratila kritičarima koji joj zamjeraju fotografije u kupaćem kostimu.

Ponosan sam na godine koje sam proživio, prihvaćajući svoj izgled i samouvjereno noseći svoj stil. Služim kao uzor ženama, pokazujući da se može izgledati lijepo bez pribjegavanja plastičnim operacijama. Nedavno sam, kad sam objavila svoju fotku u kupaćem kostimu, dobila komentar “Bako, zar ti nije neugodno?” Iako se ne protivim kozmetičkim zahvatima, želim jasno reći da se nisam podvrgla, niti se planiram podvrgnuti brojnim operacijama poput nekih mojih vršnjaka.

Uz to, ponosno je napomenula da je prihvatila ulogu bake svojim unucima i samouvjereno se šepurila u kupaćem kostimu. Umjesto kritiziranja, bilo bi ohrabrujuće da drugi pohvale i raspituju se o metodama i naporima iza mojih postignuća. Mogli bi reći: “Čestitam, ženo! Kako si to postigla? Kakva je tvoja prehrana i rutina vježbanja?” Ovaj pristup je važan jer kada se žena osjeća dobro u vezi sa svojim izgledom, ona se također osjeća dobro općenito. Čak i ako ne zadovoljavam društvene standarde ljepote, i dalje ću se ponašati samouvjereno i živjeti život po svojim uvjetima.

Biti prosječna žena mi donosi veliku radost! Kuhanje mi je strast i ističem se u pripremanju ribljih jela, posebno u savršenom ambijentu dolje. Za mene je idealno vrijeme za stvaranje prekrasnih kulinarskih remek-djela u kojima će svi uživati. Moji su dani uvijek užurbani, ispunjeni kućanskim poslovima i zadacima koje treba obaviti. To je kao da imate aktivan odmor, bez vremena za gubljenje sunčajući se satima na kraju. Umjesto toga, pravi užitak pronalazim u uronjenju u more, baš kao što je pjevačica navela, prenosi Cdm.

Unatoč godinama koje su prošle, vanjski izgled Neda Ukradena ostaje besprijekoran, skrivajući brižno čuvanu tajnu. Evo kako uspijeva održati tako besprijekornu fasadu. “Više kreme nanesem na kožu nego na kruh”, šaljivo je jednom prilikom primijetila Josipa Lisac. Ipak, najozbiljnije, prioritet mi je briga o sebi. Održavam čisto i njegovano lice, koristeći fantastične kreme i serume. Također se bavim vježbama i pažljivo biram hranu. Vjerovali ili ne, danas si tijekom dana priuštim potaž od brokule s malo bučinog ulja. Obožavam bučine sjemenke, a uživam i u konzumiranju ulja. Zašto ne? Služi mi kao detoksikacija, možda jednom tjedno, i moram reći da je zaista fantastičan. Osim toga, imam sklonost prema morskim delicijama i nastojim unijeti što više prirodnih začina, poput mente, ružmarina, lovora i bosiljka – otkrila je Neda za to vrijeme.