Pjevačica Aleksandra Prijović važi trenutno za najpoznatiju pjevačicu širom Balkana. Na koncertima se često može čuti milozvučan glas Aleksandre Prijović kako peva popularnu pesmu „Sačuvaj tajnu, ljubavi moja“, koja i dalje beleži veliki uspeh. Melodijsku kompoziciju izveo je proslavljeni folk vokal Dušan Kostić Duško, ali prošlo je duže vreme otkako smo poslednji put imali privilegiju da doživimo njegovu živu izvedbu zbog njegove smrti u maju 1996. Zanimljivo je da je zvanična priča o njegovoj smrti izrešetana sa zbunjujućim nedosljednostima, ostavljajući čak i one koji su mu najbliži u stanju zbunjenosti u vezi sa stvarnim okolnostima oko njegove smrti. Istina, tačan uzrok preranog odlaska ovog talentovanog pjevača ostaje obavijen neizvjesnošću.

U zvaničnom narativu se navodi da je pevač sebi oduzeo život, navodno preskočivši barijeru Pančevačkog mosta. Postoji samo jedan očevidac ovog tragičnog događaja, iako su izrazili nesigurnost u vezi sa identitetom pjevača koji je umiješan u čin samoubistva. Uprkos iščekivanju njegovog skorog pojavljivanja, tijelo na kraju nikada nije pronađeno. Prema sažetom policijskom izveštaju, do nesrećnog incidenta došlo je na Pančevačkom mostu kada je dotična osoba oko 18.50 časova preskočila ogradu između stubova 39 i 41. Tragično, nije izronio živ. Uprkos zvaničnom izveštaju, i dalje postoji skepticizam oko prirode njegove smrti, što je rezultiralo različitim alternativnim narativima oko Duškove prerane smrti.

U vezi sa smrću pjevačice kruže tri različite verzije. Prvi, koji je stekao široko rasprostranjeno uvjerenje, sugerira da je pjevač sebi oduzeo život zbog depresije i nemogućnosti da povrati svoju slavu. Druga verzija tvrdi da je Dušan zapravo ubijen i da je iscenirano njegovo samoubistvo. Treća i prilično jedinstvena verzija sugeriše da je Dušan orkestrirao svoje samoubistvo kako bi izbegao sve veće dugove i pobegao u drugu zemlju. Kompletan scenario izgubio je Dušanovu suprugu i ćerke, koje nisu uspele da shvate težinu situacije. Pored toga, na mestu privođenja otkrivena je torbica sa Dušanovim ličnim papirima, izuzetno neoštećena od vlage.

Postoje brojne nedosljednosti u cijelom predmetu, pri čemu je jedini svjedok navodnog samoubistva izrazio nesigurnost u pogledu identiteta uključene osobe. On je jednostavno izjavio da je vidio čovjeka koji je skakao. Upravo je ovaj aspekt obavijen velom tajne, jer su torba i dokumenti bili potpuno lišeni vlage, a tijelo preminulog glumca nikada nije pronađeno, što je potvrdila i njegova supruga. Ubrzo nakon zvaničnog saopštenja o pevačicinoj smrti, na više adresa, uključujući njegovu suprugu i roditelje u Leskovcu, kao i prebivalište žene sa kojom je živeo poslednjih dana, stiglo je neobično pismo bez potpisa i poštarine. U sažetoj poruci je izraženo: „Mnogo vas volim oprostite mi.”