Saša Popović i Suzana Jovanović svoj su način života oblikovali prema resursima koji su im dostupni. Oduvijek su transparentno govorili o svom financijskom stanju, a njihov bogat imovinski posjed, impresivna kolekcija vozila direktora “Granda” i modni odabiri pokazatelji su im bogatstva. Saša Popović nedavno je otkrio svakodnevicu u svojoj rezidenciji na Bežanijskoj kosi, zavirujući u normalan obiteljski život. Kao i svaki drugi susjed, on i njegova supruga Suzana bude se oko 8 ili 9 ujutro, uživaju u ležernom doručku i pregledavaju novine, tisak i internetske portale kako bi bili u tijeku s najnovijim vijestima.

  • Osim toga, uživaju u gledanju jutarnjeg programa. Popović je istaknuo kako njegov privatni život odražava ponašanje običnog obiteljskog čovjeka. Kada sam uključena u produkciju “Zvezda Granda”, velika je priprema oko toga što ću obući. No, danima kada ne snimam jednostavno se obučem i krenem s prijateljima u grad. Obično uživamo u finom ručku u restoranu ili se odlučimo jesti kod kuće, gdje naša vješta domaćica priprema ukusna jela. Važno je napomenuti da iako je moja supruga također izuzetna domaćica, pružanje ruku u kući ima značajnu vrijednost. Saša je ispričao kako popodne uživaju provoditi u društvu obitelji. Kako se približava večer, prepuštaju se gledanju televizije, posebice sportova poput nogometa i košarke. Ova rutina im omogućuje da vode miran i običan život. Nasuprot tome, Suzana i njezina kći Aleksandra imaju jaku strast prema shoppingu, pa su im ormari prepuni pregršt dizajnerskih stvari.

Aleksandar Saša Popović, renomirani srpski glazbenik i harmonikaš, tvorac je benda Slatki greh i direktor je cijenjene produkcijske kuće “Grand”. Rođen 24. travnja 1954. u Novom Sadu, 1996. godine preselio se u Beograd, gdje od tada živi i bavi se glazbom. Godine 1997. stupio je u brak s cijenjenom folk pjevačicom Suzanom Jovanović, a zajedno su 1999. na svijet dočekali i kćer Aleksandru. Popović je svim srcem prigrlio Suzanina sina Danijela iz prethodnog braka kao svog.

 

  • Popovićev glazbeni put započeo je s nepunih 10 godina kada je prvi put uzeo harmoniku u ruke. Sa 16 godina već je sa svojim prijateljima osnovao svoj nastupni orkestar. No, tek 1976. godine započinje svoju profesionalnu glazbenu karijeru osnivanjem grupe Lira show. Fahreta Jahić, poznatija kao Lepa Brena, 6. travnja 1980. godine udružila je snage s Popovićevim orkestrom osvojivši publiku svojim originalnim izvedbama, posebno pjesmom “Čačak, Čačak” 1981. godine. Godine 1982. Lepa Brena i Slatki greh objavili su svoj prvi album pod nazivom “Čačak, Čačak”, a zatim i drugi album “Mile voli disko”, koji je iste godine objavio PGP RTB. Uz ova dva albuma, pjesme poput “Dama iz Londona” i “Duge noge” stekle su ogromnu popularnost. Njihova pjesma “Sitnije, Cile sitnije” sudjelovala je na jugoslavenskom izboru za Pjesmu Eurovizije i postala veliki hit iako nije pobijedila.

Tijekom desetljeća, Lepa Brena i Slatki greh intenzivno su nastupali diljem bivše Jugoslavije, puneći velike dvorane u Beogradu, Zagrebu, Skoplju, Sarajevu i Ljubljani više puta. Ne samo da su postali idoli unutar nacije, već su stekli značajnu popularnost među jugoslavenskom dijasporom diljem svijeta. Tijekom turneje po Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj 1991. dogodio se značajan događaj – izbijanje rata. Kao rezultat toga, bend je morao prekinuti svoje nastupe, što je dovelo do toga da svaki član nastavi svojim individualnim putevima.

  • Popović je, naime, surađivao s njihovim dugogodišnjim menadžerom Radoslavom Rakom Đokićem u diskografskoj kući “ZAM”. Ova suradnja rezultirala je stvaranjem četiri različita albuma. Godine 1992. izlazi nastupni album Saše Popovića pod nazivom “Jezda i Dafina” koji se može kupiti. Sljedeće godine izašao je album s bendom Zlaja, a 1994. Popović je snimio album “Giljam dade” na kojem se ističe pjesma “Sve sam pare popio”. Godine 1995. objavljuje album “Medeni kolači” na kojem se nalazi osam pjesama, a naslovna je pjesma koja se ističe u suradnji s Draganom Kojićem Kebom, Rođom Raičevićem i Šabanom Bajramovićem.