Marko Kon poznati muzičar i njegova supruga Milica su u skladnom braku već 14 godina i imaju dvoje djece. Milica koja je poznata voditeljka je gostujući u popularnoj emisiji iskreno govorila o svom braku i osjećajima.

U studiju “Magazin in” voditeljka Milica Kon vodila je opsežan razgovor koji je dotakao različite teme, uključujući i manje poznate aspekte njenog braka. U kontekstu diskusije o mršavljenju, gosti su se bavili temom žena koje poboljšavaju svoju tjelesnu građu nakon razvoda. U ovom trenutku, Milica je podelila zadivljujuću ličnu anegdotu.

U vrijeme kada je moja težina bila stalna borba, molila sam Marka da se odvoji od mene i preuzme starateljstvo nad našom djecom. Moja molba mu je bila jednostavna: “Marko, molim te da nam odobriš šestomjesečni razvod kako bih se u potpunosti posvetila svom putu mršavljenja.”

U potrazi za skidanjem kilograma, odlučila sam da se suočim s teškoćama i privremeno ostavim po strani svoje majčinske obaveze. Marko je bio iznenađen mojim prijedlogom i izrazio neodobravanje, upozoravajući me da takve misli ne dijelim s drugima. Ipak, sada sam otvoreno otkrio svoje težnje i, kao posljedicu, napravio sam izazovan izbor da stvorim distancu između sebe i mojih voljenih.

U nedavnim razgovorima, Milica je izrazila zahvalnost na doslednoj podršci koju dobija od supruga u snalaženju kroz različite životne prepreke i situacije.

 

Na moje prijatno iznenađenje, moj muž pokazuje ogromnu podršku mom načinu života kao žene. Aktivno promovira moje društvene interakcije s prijateljima i velikodušno pomaže u finansijskim aspektima naših izleta. Mogu slobodno izaći, prepustiti se slobodnim aktivnostima i popiti piće, siguran u saznanje da on potpuno vjeruje u moje odgovorno ponašanje. On shvaća da je moja lojalnost s njim i rado se brine o našim finansijskim zahtjevima.

  • Njegova izuzetna priroda je neosporna. Kad god postoji plan koji treba napraviti, on preuzima punu odgovornost i osigurava njegov uspjeh. Uprkos tome što sam u braku više od jedne decenije, mladalačka energija i živost koju osjećam s njim i dalje ostaju, izazivajući u meni osjećaj dječje radosti. Milica je svoje zadovoljstvo izrazila sa dubokim osećajem zadovoljstva.

Zajedno sa Milanom Nikolićem imao je privilegiju da predstavlja Srbiju u polufinalu Pesme Evrovizije 2009. održanom u Moskvi, gde je svojim izvođenjem neverovatne pesme “Cipela” oduševio publiku.

Kako piše na sajtu “Evropesme”, Aleksandar Kopec i Marko Kon sklopili su veoma uspešno partnerstvo na polju srpske zabavne muzike. Kon, poznat po svojim plodnim sposobnostima pisanja pjesama, komponovao je preko 800 pjesama u pop žanru. Osim toga, doprinio je svojim vokalnim talentima kao prateći pjevač na više od 1000 audio snimaka.

Stefan Filipović, koji je predstavljao Crnu Goru na Pesmi Evrovizije 2008. u Beogradu, ne samo da je koproducirao i koaranžirao pesmu „Zauvijek volim te“, već je bio uključen i u proces pisanja pesama za „Ludo leto“, koju su Flamingosi i Luis je nastupio i pobedio na Beoviziji 2006 (koja se takođe naziva Europasma-Europjesma).

Godine 2009. Kon je kao pevač debitovao na Beoviziji, očaravši publiku pobedničkim izvođenjem pesme “Cipela”, koju je komponovao sa Konom, Kobačem i Nikolićem, a sa Konom sarađivao na pisanju i aranžmanu. i Kobac.

 

Osvojivši ukupno 19 poena, pesma je izašla kao pobednik, izazvavši divljenje žirija i zauzevši počasno četvrto mesto u glasanju publike, sakupivši impresivnih 7,4% svih glasova. Kon, talentovani umetnik odgovoran za zadivljujuću kompoziciju, otkrio je da je napisana otprilike godinu dana pre Beovizije i da je prvobitno nosila poseban naslov, “Nos”.

U okviru priprema za Pesmu Evrovizije 2009. organizuje se elaborirani nastup Beovizije. Ovaj zadivljujući spektakl predstaviće umeće na harmonici Milana Nikolića, uz tri vešta igrača i melodične prateće vokale Ljubiše Dinčića, Igora Kneževića, Jovana Senjanovića i izuzetno talentovane balerine Katarine Gromilić. Osim toga, pjesma će biti stručno snimljena ne samo na jednom, već na tri jezika: engleskom, francuskom i ruskom.

Nažalost, Nikolić i Kon nisu uspeli da obezbede plasman u finale Pesme Evrovizije 2009. u Moskvi, pošto su druge polufinalne večeri završili na 10. mestu.

Marko Kon je godinama poznato lice javnosti, ali i dalje nedostaju saznanja o angažmanu njegove supruge u javnim poslovima.

  • Pokazujući svoju sposobnost za kompoziciju, udružio je snage sa raznim pop ikonama. Pored Milana Nikolića, okupio je publiku svojim izuzetnim muzičkim sposobnostima na klarinetu, saksofonu, gitari, bas gitari i bubnjevima tokom Evrovizije 2009. Markova nepokolebljiva posvećenost komponovanju i aranžiranju trajala je dugo nakon ove nezaboravne prilike.

Svoju vještinu demonstrira na raznim instrumentima, uključujući klarinet, flautu, saksofon, gitaru, bas gitaru i bubnjeve. U njegovoj porodici postoji istorijat služenja vojnog roka, jer je njegov djed Andrija Ernest Kon služio kao rezervni oficir u Kraljevini Jugoslaviji. Pored toga, za ujaka ima poznatog srpskog epidemiologa dr Predraga Kona.