Za britansku kraljevsku porodicu ova godinqa nije donijela ništa dobro. Prvo se u januaru saznalo da je kralj Čarls obolio od raka a onda je i princeza Kejt završila u bolnici. Nestala je iz javnosti i pojavile su se razne špekulacije pa čak i teorije zavjere. 

Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, je na svom zvaničnom Instagram nalogu podelila svoju hrabru borbu protiv raka i tekuće hemoterapije koje prima. Tokom ovog izazovnog perioda, brat Kate Middleton se pokazao kao nepokolebljiv izvor snage, nudeći nepokolebljivu podršku njenom suprugu Vilijamu, ćerki Šarlot i sinovima Džordžu i Luiju.

Pokazujući duboku vezu koju dijeli sa svojim sestrama, mlađi brat Kate Middleton bio je jedan od prvih koji je javno izrazio nepokolebljivu solidarnost s vojvotkinjom na svom Instagram nalogu nakon što je ona hrabro otkrila svoju borbu protiv raka.

  • Tokom svog života, porodica Midlton je njegovala izuzetnu vezu, dosledno nudeći nepokolebljivo ohrabrenje jedni drugima tokom raznih životnih izazova. Kejt, Pipa i Džejms su imali sreću da iskuse živo djetinjstvo ispunjeno zajedničkim avanturama, uključujući bavljenje sportom, pečenje ukusnih kolača, pa čak i odvažno spuštanje niz stepenice na poslužavniku.

U trenucima teškoća, kao što je Kateino razdvajanje od Williama 2007., tražila je utjehu u zagrljaju svoje blisko povezane porodice, oslanjajući se na postojanu podršku i utješno prisustvo svoje odane sestre i brata, s kojima je dijelila neraskidivu vezu.

 

  • Bez ikakvog čuđenja, Klaudija je prepoznala položaj svog brata kao postojan izvor podrške u ovim teškim okolnostima, pružajući utješno prisustvo. Uprkos tome što se borio sa disleksijom u svojim ranim godinama, brat i sestra Kate Middleton je trijumfovala, pročešljavši uspešan put kao preduzetnik.

Osim toga, pronašao je ljubav u zagrljaju svoje supruge Francuskinje Alize i zajedno su dobili sina. Na ovom izuzetnom putu, Džejms je preneo svoju večnu zahvalnost za nepokolebljivu podršku svojih sestara, posebno Kejt, koja je ostala odlučna u njegovim najtežim trenucima.

Kate Middleton, poznata i kao Catherine Elizabeth Middleton, zauzima istaknuto mjesto u britanskoj kraljevskoj porodici. Rođena je 9. januara 1982. godine u Berkširu u Engleskoj, a trenutno je udata za princa Vilijama, vojvodu od Kembridža. Dok se princ Vilijam priprema za svoju buduću ulogu kralja, Kejt neće postati samo kraljica Ujedinjenog Kraljevstva već i 15 drugih zemalja Commonwealtha.

Kate je svoje rane godine provela u Chapel Rowu, selu blizu Newburyja u Berkshireu. Obrazovanje je nastavila na Univerzitetu St Andrews u Škotskoj, gdje se fokusirala na istoriju umjetnosti i ukrstila se s Williamom 2001. godine.

 

  • U novembru 2010. godine objavljena je zvanična objava njihovog angažmana. Princ George, princeza Charlotte i princ Louis, njihovo troje djece, zauzimaju treće, četvrto i peto mjesto u redu za britanski tron. Kateini filantropski napori prvenstveno se vrte oko rješavanja pitanja vezanih za napuštenu djecu, ovisnost i umjetnost.

Zajedno sa princom Harijem, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža pokrenuli su kampanju pod nazivom Heads Together u aprilu 2016. godine, sa ciljem da promovišu otvorene diskusije o mentalnom zdravlju. Mediji su skovali termin “efekat Kate Middleton” kako bi opisali njen značajan utjecaj na modnu industriju u Britaniji i Americi.

Kejt, koja je poreklom iz Berkšira u Engleskoj, rođena je 9. januara 1982. godine i trenutno nosi cenjenu titulu vojvotkinje od Kembridža. Ona je prepoznata po značajnom uticaju i uvrštenju na prestižnu listu najuticajnijih ljudi na svetu magazina “Times” već dve godine zaredom.

Među poštovanom britanskom kraljevskom porodicom, Kejt je veoma uticajna ličnost. Uprkos svojoj neposrednoj ulozi kraljice, zajedno sa svojim suprugom, princom Williamom, vojvodom od Kembridža, koji bi trebao preuzeti poziciju kralja Ujedinjenog Kraljevstva i 15 dodatnih nacija Commonwealtha, javnosti je poznata kao Kate.