Onaq j eveć godinama jedna od najpopularnijih pop pjevačica u regiji a to dokazuje i svojojm turnejom koja se upravo odvija i za njene koncerte se traži karta više.  Marija Šerifović je na svom koncertu u Podgorici, kao i uvijek, ponovno osvojila publiku svojim nezaboravnim nastupom. Koncert je, po običaju, zaključila kratkim govorom koji je ovom prigodom bio iznimno dirljiv.Šerifovićeva nije mogla sakriti emocije jer je publika burno reagirala kada se otvorila tema o njezinim nasljednicima.

 

Imam jednu molbu za svakoga od nas. Trenutačno doba u kojem se nalazimo nedvojbeno je izazovno. Preklinjem vas da težite ka utjelovljenju ljubaznosti i dobrote u svim aspektima svog života – kao pojedinci, kao prijatelji, kao susjedi i kao vođe. Pitate se zašto? Jednostavno zato što je ovo postojanje koje nam je dano prolazno i ​​sve što proživimo brzo će nestati.

  • Marija je, svladana emocijama, izrazila svoju predanost osobnom razvoju dok nastoji postati bolja prijateljica, bolja šefica, bolja kći, a sada i bolja majka. Mnoštvo je odgovorilo gromoglasnim pljeskom, odajući priznanje njezinoj predanosti.

Pjevačica je zaključila naglašavajući važnost ostavljanja trajnog naslijeđa djelima dobrote i velikodušnosti.Marija Šerifović već je više puta izrazila želju da postane roditelj. Tijekom televizijskog nastupa, naglasila je osobnu prirodu te želje i pažljivo planiranje koje je uključeno. Nadalje, ispričala je kako je već odabrala ime za svoje buduće dijete, iako ga je zasad odlučila držati u tajnosti.

 

 

Nakon proslave 20. godišnjice svog debitantskog albuma na Instagramu se osvrnula na “Sherifovic Junior”, zbog čega su mnogi nagađali da bi mogle biti neke uzbudljive vijesti u vezi s roditeljstvom.

Rođena 14. studenog 1984. u Kragujevcu, Marija Šerifović, poznata srpska pop pjevačica, nije samo jedina srbijanska pobjednica na Eurosongu, već i dobitnica izvanrednih glazbenih sposobnosti svoje majke. Njena majka, kultna folk pjevačica Verica Šerifović, prenijela je na Mariju ovaj neizmjerni talent.

Marijino glazbeno putovanje krenulo je 2003. godine izlaskom debitantskog albuma “Naj, najbolji”. Ovaj album sadržavao je impresivnu kolekciju od 8 hit pjesama, trenutno obogativši njezinu biografiju. Sljedeće godine Marija je postigla značajnu prekretnicu osvojivši prvo mjesto na festivalu u Budvi sa svojom zadivljujućom pjesmom “Bol do ludila”.

 

Godine 2005. sudjelovala je na Beoviziji, snažnom pjesmom “Ponuda” osvojila je sedmo mjesto, a pobijedila je i na Radijskom festivalu sa svojom očaravajućom pjesmom “U nedelje”. 2006. godinu obilježila je izlazak njezinog drugog albuma “Bez ljubavi” na kojemu je niz hitova koji su osvojili vrhove top lista. Međutim, godina koja je uslijedila oblikovala je njezinu karijeru na način bez presedana.

  • Marija je 21. veljače održala svoj inauguracijski koncert u cijenjenom Sava centru osvojivši publiku svojim naelektriziranim nastupom. Samo nekoliko dana kasnije, 8. marta, trijumfovala je na Beoviziji svojom dirljivom pjesmom “Molitva”.

Vrhunac njezina uspjeha dogodio se 12. svibnja kada je osigurala prvu pobjedu Srbije kao neovisne države na Eurosongu. Njezina pobjednička balada, “Molitva”, nastavlja odjekivati ​​među eurovizijskom publikom, naširoko se smatra jednom od najizvrsnijih balada ikada prikazanih na ovom prestižnom natjecanju.

 

Marijina karijera doživjela je značajan zaokret 2015. godine kada je objavila singl “Pametna i luda”, nakon izlaska albuma “Hrabro” 2014. godine, koji je pun zaraznih pop melodija. Nakon toga je isporučila niz hitova uključujući “Sama i nervozna”, “Dio prošlosti”, “To nije ljubav” i “11”. Ove godine izašao je njezin album “Dolazi ljubav” na kojem su se izdvojile pjesme poput “Pola srca” i “Drugacija”.

Svojom stručnošću doprinosi i kao dio žirija natjecanja “Zvezde Granda”. Ostvarila je izuzetan podvig rasprodavši dvoranu “Sava centra” šest puta zaredom, što je rekord koji nije premca nijedna druga pjevačica.

Gledajući u budućnost, ima uzbudljive planove za veliku koncertnu turneju pod nazivom “Dolazi ljubav” koju će započeti spektakularnim nastupom u Areni Zagreb u ožujku. Marija ima čast da je prva otvorena LGBT pjevačica u Srbiji, što je značajna prekretnica u njenoj karijeri.Čak i uz brojna postignuća iza sebe, najveća joj je želja bila iskusiti radost majčinstva.