Poznata pjevačica Ana Nikolić našla se u neizvjesnoj situaciji jer je trenutno suočena s pozamašnim dugom od oko 500.000 eura. Ovaj zapanjujući iznos rezultat je kombinacije neplaćenih zajmova iz prethodnog zahtjeva upućenog kolegi umjetniku prije nekoliko mjeseci i prijašnjih zajmova. Nažalost, još nije uspjela u potpunosti podmiriti dug koji je stekla 2021. godine, a koji je iznosio 300.000 eura. Da stvar bude gora, nedavno je od drugog poslovnog partnera posudila dodatnu svotu od gotovo 200.000 eura.

  • Unatoč odbojnosti prema posuđivanju novca bez namjere da ga vrati, Ana se našla u nevolji zbog koje je iscrpila svu zaradu. Nadala se da će koncert u areni poslužiti kao rješenje za njezin dug, no ostala je neizvjesnost hoće li se događaj zaista i ostvariti. Prema izvoru, Ana se jako trudi izbjegavati svoju staru kolegicu i prijateljicu, rijetko se upušta u razgovor s njima i namjerno izbjegava mjesta gdje bi im se putevi mogli ukrstiti. Razlog njezinih postupaka je spriječiti ga da odmah zatraži novac koji je od nje posudio. Ana je u potrazi za snimanjem novih pjesama podigla pozamašan kredit od gotovo 200.000 eura. Izrazila je uvjerenje u svoju sposobnost otplaćivanja kredita putem tantijema od svojih autorskih prava. Nažalost, nije uspjela ispoštovati rok, što je pogoršalo njezinu financijsku situaciju.

Vrijedi napomenuti da je Ana nedavno optužila Stefana Đurića Rastu da joj je zatajio zaradu od albuma “Labilna”. Prema njezinim tvrdnjama, reper joj je navodno odbio isplatiti 250.000 eura, no postoje dokumenti koji potvrđuju njezinu cjelokupnu zaradu. Ana Nikolić, poznata srpska pop pjevačica i tekstopisac, rođena je u Jagodini 27. rujna 1978. Trenutno živi i radi u Beogradu, a iz braka s glazbenikom Stefanom Đurićem Rastom ima kćer Taru.

  • U svojoj impresivnoj karijeri dugoj gotovo dvadeset godina, Ana je izdala pet studijskih albuma i brojne singlove. Više je puta postigla zapažene uspjehe na Beoviziji te je nagrađena s nekoliko prestižnih glazbenih nagrada. Rođena 1978. godine u Jagodini, Ana Nikolić je odrastala uz majku Miljanu i brata Marka. Nažalost, njen otac je preminuo tijekom njenog djetinjstva. Anine formativne godine bile su u Paraćinu, gdje je završila jezičnu gimnaziju. Nakon toga se preselila u Beograd i upisala studij dizajna na Višoj politehničkoj školi. Osim toga, Ana je studirala ples na Glazbenoj akademiji u Berlinu. Njezino znanje grčkog može se pripisati njezinom boravku u zemlji nekoliko godina.

Godine 1990. Ana je krenula na svoje glazbeno putovanje, isprva nastupajući na beogradskim splavima. Svoj televizijski debi imala je 1998. godine u emisiji “3K DUR” osvojivši publiku izvedbom pjesme Marine Perazić “Kolačići”. Na “Beoviziji” 2003. godine Ana Nikolić je debitirala pred publikom pjesmom “Januar” koja je ubrzo postala senzacija.

  • Iznimna izvedba donijela joj je prestižnu nagradu za najboljeg debitanta. Ana je zatim snimila svoj istoimeni album, na kojem je prikazana ne samo popularna naslovna pjesma, već i zadivljujuće pjesme poput “Hoću da te gledam”, “Vatra”, “Ptica skitnica”, “Atina” i “My club”. Surađujući s renomiranim umjetnicima Marinom Tucaković i Aleksandrom Milićem Milijem, Ana je stvorila remek-djelo. Ista godina donijela joj je ogroman uspjeh, budući da je počašćena “Oskarom popularnosti” za pop pjevačicu godine, hit godine i album godine. Godine 2004. Ana Nikolić s pravom je proglašena vrhunskom umjetnicom godine.