Nakon dugog i bogatog 24-godišnjeg braka, glazbena zvijezda Dragana Mirković prošlog je mjeseca iskreno otkrila da se ona i njezin suprug Toni Bijelić rastaju, jer su posljednje tri godine živjeli odvojeno. Pjevačeva djeca, Marko i Manuela, odlučili su ostati u Austriji s ocem, dok Toni, pjevačeva bivša supruga, navodno boravi u Njemačkoj s novim partnerom. Dragana je ranije često spominjala svog supruga koji je još uvijek zakonski vezan za nju, a sada, nakon nekog vremena, ponovo se reklamira na društvenim mrežama.

  • Nakon što je pomno razmislila o svojim mogućnostima, pjevačica je svoju značajnu odluku odlučila otkriti svojim vjernim pratiteljima. Nakon pažljivog razmatranja, Dragana je donijela odluku o ponovnom zapošljavanju. U uzbudljivoj je najavi otkrila kako će s kolegom Ivanom Zakom surađivati ​​na novoj duetskoj pjesmi, koju će pratiti i zadivljujući spot. Oglasivši se na društvenim mrežama, Dragana je izrazila zahvalnost svojim vjernim obožavateljima na nepokolebljivoj podršci i ljubavi, au znak zahvalnosti podijelila im je i mali poklon – iskreni duet “Kad srce stane” sa svojom dragom prijateljicom. Njezina odana publika može se radovati što će uskoro doživjeti ovu izvanrednu pjesmu. Zanimljivo, primjetna je promjena u Draganinom tonu kada je pričala o Toniju. Ranije je njihovu ljubav često opisivala kao bajku, no odnedavno o njemu govori malo distanciranije i distanciranije. “O, moj Toni…

Bože, nitko se ne hvali svojim supružnikom kao on! (smijeh) To je doista izvanredno… Kad bih samo mogao podijeliti neke od stvari koje on radi… Provodi vrijeme s Vanom Damme, glumac, zajedno sa svojim prijateljima i kolegama iz Amerike i Francuske… Svi oni sada znaju za Draganu Mirković, čak me prate i na Instagramu. Potpuno je nevjerojatno da su se zainteresirali za mene, a jesmo! dopisujemo se tamo-amo. Jedva čekamo da se konačno sretnemo, i tako dalje… (smijeh) Dakle, kad spomenem Tonija i kako on priča o meni…

  • Kao da se otvara cijeli svijet čuda, i samo me moraš slijediti!” – napomenula je u intervjuu prije nešto više od dvije godine za “Ojjektiv”. “Nisam se zaljubila u bilo kojeg muškarca, već u ONOG muškarca. Njihov se susret dogodio tijekom nastupa, a od tog trenutka Toni je bio odlučan u namjeri da osvoji njezino srce. U roku od 48 sati postalo mi je jasno da je mladić dobre volje i da se neću naći u neugodnoj situaciji. Prilikom jednog od svojih prvih posjeta uručio mi je dar, na čemu sam mu se zahvalio i uvjerio ga da je nepotreban. Ove riječi Dragana je izgovorila jednom prilikom. Pogrešno pretpostavivši da se radi o mirisu, ispričali smo se a da nismo ni odmotali dar. Tek kad smo bili u avionu, konačno smo ga otvorili, još pod dojmom da sadrži parfem.

Zamislite moj šok kada sam umjesto mirisa otkrila blistavu dijamantnu narukvicu i prsten – zamalo me oborio s nogu! Gledajući unatrag, žalim što nisam otvorio dar u njegovoj prisutnosti i vratio mu ga. Budući da sam nešto starija od Tonija, nisam mogla a da ne pomislim: “Kako velikodušno od mladog!” Iako nije tražio moj broj telefona, svoju je posjetnicu ipak ubacio u torbu uz dar.

  • I tako je započela naša društvena interakcija. Tijekom našeg razgovora postalo je očito da je taj čovjek govorio na način koji odražava moje vlastite misli i postupke. Bilo je gotovo kao da je bio upućen u svaki detalj mog života, iako se to činilo nemogućim. Ne samo da je sa mnom dijelio slične perspektive, već je posjedovao i znanje kojeg sam samo ja bio svjestan. U ta dva sata sam shvatio da je on izvanredna osoba, moj savršeni pandan. Nikada nisam naišao na nekoga tako inteligentnog i tako visokog kalibra. U tom trenutku nisam se zaljubila samo u čovjeka, već u bit čovjeka. Tek kasnije se pojavila moja ljubav prema Toniju kao muškarcu.