Rođena u Beogradu 1981. godine, Tamara Vučić, nekada Tamara Đukanović, svoje je formacije provela u Loznici, gdje je završila osnovno i srednje obrazovanje. Slijedeći visoko obrazovanje, upisala je Sveučilište u Beogradu, da bi na kraju stekla diplomu na Filološkom fakultetu. Prelazeći s televizijske novinarske karijere, odlučila je krenuti put diplomacije. Od 2010. godine Tamara je aktivno angažirana u Ministarstvu vanjskih poslova Republike Srbije. Važno je napomenuti da je udata za Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije, zbog čega je često u centru pažnje regionalnih medija. Osim toga, svojom elegancijom, šarmom i staloženošću plijenila je pažnju javnosti, posebno besprijekornim modnim odabirom, o čemu svjedoči i zapaženo prisustvo na nedavnom „Svetosavskom balu.

Tamara, imajući na umu svoj društveni status, dosljedno pazi na svoj izgled. Bez greške osvaja publiku svojom elegancijom na svakom javnom okupljanju, učinkovito utjelovljujući suštinu Srbije. U povijesnom Hofburgu u Beču počeo prestižni “Svetosavski bal”, dugogodišnje tradicije, na kojem su se okupile uvažene zvanice i zvanice, a među njima i Tamara Vučić, prva dama Srbije.

Tamarina reputacija zbog njenog sofisticiranog i gracioznog osjećaja za stil je ispred nje, zbog čega je mnogi smatraju jednom od najbesprijekornije odjevenih žena u Srbiji, što je ona večeras dodatno potvrdila. Ukrasila se u baby plavoj maxi haljini koju krasi trodimenzionalni cvjetni dezen, a cijeli je ansambl pomno doradila.

Tamara je vješto oblikovala kosu, podigavši ​​prednji dio i ostavivši ostatak da se spušta u elegantne kovrče. Kako bi upotpunila svoj izgled, opremila se visećim naušnicama i nosila torbicu krem ​​boje. Njena šminka bila je besprijekorno nanesena, naglašavajući njenu prirodnu ljepotu. Zanosni osmijeh i šarm prve dame Srbije plijenili su pažnju brojnih promatrača.