U 2021. godini, poznata srpska atletičarka Ivana Španović i njen voljeni partner Marko Vuleta razmenili su zavet večne privrženosti na živopisnom ranču koji se nalazi u Umčarima, šarmantnom gradu nadomak Beograda. Međutim, nakon dve godine bračne sreće, Ivana i Marko doneli su tešku odluku da raskinu svoju zajednicu i krenu odvojenim životnim putevima. Nakon preseljenja u Ujedinjene Arapske Emirate, kondiciona trenerka je ostavila Srbiju i krenula novim putem u karijeri. U međuvremenu, Ivanine atletske napore nailazile su na sve manji trijumf.

Nakon toga, Ivana se vratila na svoje prvobitno prezime Španović, oprostivši se od imena Vuleta. Kao dio svog digitalnog čišćenja, izbrisali su komentare i fotografije koje su razmijenili, te na kraju prestali pratiti jedno drugo na društvenim mrežama. Da li je bilo moguće predvidjeti konačan kraj braka? Prema jednom fotografu, na fotografijama vjenčanja postoje jasne naznake koje ukazuju na skoru raspad veze. Konkretno, fotografkinja Shayla Herrington, poznata kao “tiktokerka”, identificirala je tri ključna znaka koji upućuju na rani prekid braka. U saradnji sa iskusnim fotografom venčanja sa 15 godina iskustva, sastavili su sveobuhvatan prikaz ova tri izdajnička znaka koji nagoveštavaju propast.

Jedan od znakova da brak može biti u problemu je ako se jedan supružnik stalno fotografiše bez svog partnera na više od tri porodične fotografije. Razumljivo je imati nekoliko slika samo sa roditeljima ili drugim članovima porodice, ali izuzimanje supružnika sa više fotografija izaziva sumnju. Dan vjenčanja je zamišljen da proslavi vezu para, pa je namjerno izostavljanje supružnika sa najvažnijeg romantičnog događaja prilično neobično. Čini se da upravo ovaj pokazatelj ukazuje na to da se brak Ivane Španović možda bliži kraju, s obzirom na brojne njene fotografije bez supruga na vlastitom vjenčanju. Rijetko kad ljudi primjećuju kada priče izostavljaju jednog od supružnika, osim ako su česti posjetitelji vjenčanja.

Herrington je kao ključnu tačku istakla značaj uključivanja supružnika u govore tokom vjenčanja. Ovaj izostanak često ukazuje na znak upozorenja. Osim toga, ako mladoženja ili djeveruše ne provode vrijeme sa svojim supružnicima na vjenčanju, to izaziva zabrinutost za cjelokupno zdravlje njihove veze. Na kraju krajeva, sklapanje braka sa nekim podrazumeva želju da provedete vreme sa njim, pa izostanak ove veze tokom venčanja izaziva sumnju u snagu njihove veze. Prema Herringtonu, dodatni znak na koji treba obratiti pažnju je kada jedan od partnera odluči da provede značajnu količinu vremena s prijateljima ili članovima porodice na vjenčanju, a ne sa svojim supružnikom. Da li vi vjerujete u ovo?