Za vrijeme blagdana okupljamo se sa svojim najmilijima, budimo sjećanja na davne dane. Nostalgija nas obuzima dok pregledavamo stare fotografije, vraćajući nas u vrijeme kada naše težnje i snovi nisu poznavali granice. Rođen 1973. godine, glumac je uspješno završio srednju matematičku i glazbenu školu, specijalizirao se na odjelu violončela.

Godine 1993. debitirao je kao glumac u Narodnom pozorištu u Beogradu. Potom je 1995. godine završio studij glume u klasi profesora Predraga Bajčetića na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu. Za vrijeme dok je bio u osnovnoj školi, njegovo je blagostanje jako narušeno. Tijekom procesa revakcinacije dobio sam hepatitis B, koji se u to vrijeme obično nazivao australskim antigenom.

Nakon dvadesetogodišnjeg braka razveo se i narušio obiteljski sklad u kojem je uživao sa svoja dva sina, Aleksom i Vanjom. Glumčeva nevjera razbila je idiličnu atmosferu koja je vladala dva desetljeća. 2015. javnost je upoznata s njegovom aferom s 18 godina mlađom producenticom Petrom Radivojević. Evidentno je da osoba na fotografiji nije nitko drugi nego Aleksandar Srećković Kubura, kao što ste već mogli pretpostaviti.

Unatoč svim preprekama, Aleksandar i Marija bili su odlučni ljubavi pružiti drugu priliku. Ipak, nakon šest godina odlučili su svoj brak privesti kraju, a bivša supruga Aleksandra Srećkovića Kubure uzvratila im je istom mjerom.

– Crpeći inspiraciju iz prošlog iskustva kada je Kubura uživao u divnom provodu u kafiću, poslužio sam se pametnom tehnikom. Jednostavno sam ponovio pristup, iako to nikada nisam učinio tijekom školskih dana. Ne nalazim nikakvu zamjerku u ovom postupku, jer sam se tada suzdržala od razgovora o izazovima s kojima sam se susrela, a tu ću šutnju i sada – podijelila je fitness instruktorica odgovarajući na kruženje njezinih fotografija s određenim gospodinom. Nakon razvoda, Kubura se iz Beograda preselio u mirno selo Ratina kod Kraljeva, gdje je u novom okruženju pronašao utjehu i mir.