U prethodnom razgovoru, otvoreni Brega izrazio je zbunjenost komemoracijom svojih kćeri, naglašavajući paradoksalnost vlastitog odrastanja pod utjecajem različitih vjera i tradicija. Nekada je proslavljeni glazbenik Goran Bregović slovio za jednog od najtraženijih neženja u Jugoslaviji. Ipak, kad je došao povoljan trenutak, svim srcem se prihvatio stabilne egzistencije, otkrivši istinsku sreću uz svoju dragu suprugu Dženanu Sudžuk, dugu više od dvadeset godina.

Unutar svoje “mješovite obitelji”, Goran Bregović i njegova partnerica Dženana njeguju mirnu i skladnu kućnu egzistenciju, gdje njihova privrženost nadilazi čak i ushićenje roditeljstva kćeri. S neizmjernim ponosom odgajaju Emmu, Lulu i Unu, od kojih je svaka krenula na posebno duhovno putovanje. Jedan prihvaća islam, drugi pravoslavlje, a treći budizam, kako nam je Bregović ispričao svoje uvide u zamršenosti njihovog zajedničkog života.

Tijekom intervjua za Blic 2016., poznati breginski umjetnik duhovito je objasnio kako je obična dječja šala poslužila kao temelj za njegov pogled na kulturna slavlja. Ispričao je kako su, kao mladi, on i njegova braća i sestre usvajali različite vjerske identitete tijekom raznih praznika kako bi primali darove. Za Bajram su primili islam, dok su za Božić i Uskrs primili kršćanstvo. Osvrćući se na ovu tradiciju, glazbenik je priznao da se osjećao nesigurno oko prave prirode slavlja njihove djece prije više od sedam godina. U to se vrijeme samo njihovo srednje dijete, koje je ulazilo u adolescenciju, identificiralo kao budist. No, glazbenici se nisu zabrinuli, ističući da će se bez obzira na vjerska opredjeljenja njihove djece uvijek smatrati Francuzima. Taj je osjećaj ostao postojan, iako su njihova djeca razvila naklonost prema regiji i tamo uspostavila prijateljstva.

Prema medijskim izvješćima, Bregović navodno ima kćer Željku, o kojoj su podaci ograničeni, s izvjesnom osobom Jasenkom iz Sarajeva. Vrijedi napomenuti da Bregović potječe iz obitelji različitog podrijetla jer mu je otac bio Hrvat, a majka Srpkinja. Zanimljivo, niti jedan od njih nije imao nikakva vjerska uvjerenja. Odrastajući u kućanstvu pod utjecajem komunističkih ideologija, vjerski praznici nisu se slavili. Međutim, život u neposrednoj blizini pravoslavnog svećenika omogućio mi je priliku sudjelovati u tradiciji uživanja u uskršnjim jajima. Osim toga, boravak u multikulturalnom naselju omogućio mi je da učestvujem u proslavama Bajrama, gdje bih svojim susjedima nudio meso ovna i primao svoj dio kurbana na taj poseban dan. Unatoč nekonvencionalnoj prirodi mog odgoja, stalno sam primao božanske znakove, kao što je spomenuto u gore spomenutom intervjuu.