Tokom svoje sjajne karijere, Branka Sovrlić je stekla značajno bogatstvo, afirmisajući se kao najbogatija pevačica naše estrade. Međutim, ona otvoreno priznaje da život obuhvata više od materijalnih dobara. Uvijek je iskreno stupala pred kamere, zbog čega je mnogi i cijene i poštuju. Njeno jedino žaljenje leži u tome što nije prihvatila najispunjeniju ulogu od svih – ulogu majke. Uz supruga, zanosna folk pjevačica posjeduje brojne raskošne stanove u Beogradu i Sarajevu. Pored muzičkih bavljenja duo Sovrlić-Pašić bavi se i ugostiteljstvom, u čijem je vlasništvu renomirani restoran. Ipak, njihovo bogatstvo ne može nadoknaditi čežnju Branke Sovrlić da im proširi porodicu.

Priznajući njenu želju da ima decu, pevačica je otkrila da joj se zbog različitih okolnosti nikada nije ukazala prilika da doživi majčinstvo. Pomisao da se ima dovoljno vremena za zasnivanje porodice je uvijek bila prisutna, ali kako ona razmišlja, vrijeme je postepeno izmicalo. “Oduvijek sam željela da osnujem porodicu, ali nažalost, to nam nije bilo na dohvat ruke. Period rata je donio ogroman stres, a gubitak oca mog muža samo je povećao naš emocionalni teret. Kasnije sam razmišljala o mogućnosti vantjelesne oplodnje, kao što sam čula od kolega koji su uspješno zatrudnjeli ovom metodom. Međutim, zbog raznih okolnosti nismo uspjeli da nastavimo.

Naivno smo vjerovali da će uvijek biti vremena, ali nam je vrijeme izmaklo”, podijelila je Branka sa Informerom. “Moj suprug Paja, poznat i kao Sadik Pašić, i ja smo stekli poprilično bogatstvo. Bez lažne skromnosti, milioneri smo. Ipak, sve bih to rado zamijenila za šansu da imamo djecu. Osećam se kao sve što smo stekli ništa ne znači bez blagoslova roditeljstva. U našem naizgled savršenom braku, ispunjenom ljubavlju i poštovanjem, nismo ni slutili da će nam biti uskraćen dar dece. Čini se da Bog ne ispunjava svaku želju”, iskreno je priznala pevačica.

Iako nije imala svoju decu, Branka je uspostavila duboku vezu sa decom i unucima svog brata, smatrajući ih svojima. Gubitak brata, koji je preminuo ranije ove godine, i dalje je duboko pogađa i sumnja da će se ikada u potpunosti oporaviti. Dok je Branka morala da se preseli u Bosnu zbog suprugove majke, porodica njenog brata ostala je u Nišu. U prethodnom intervjuu, pevačica je izrazila snažnu privrženost porodici svog brata i trajni uticaj njegove smrti. Vrijedi spomenuti da su se na jednom od njenih nastupa upoznali Branka Sovrlić i njen suprug Sadik Pašić, bivši muzički producent koji je postao uspješan preduzetnik. Zajedno su svoju zaradu uložili u poslove sa nekretninama.