Pojavio se video o kojem se naširoko raspravljalo i zaokupio pozornost mnogih. Haris Džinović, proslavljeni pjevač, nedavno je priredio veliko slavlje u čast Ramazanskog bajrama, u krugu voljene obitelji i prijatelja. Naime, ovo je bio prvi put u tekućoj godini da je slavio kao razvedena osoba. Među brojnim uzvanicima koji su slavlje odabrali u obiteljskoj vili na Senjaku, Svetlana Ceca Ražnatović, renomirana glazbena zvijezda, nedvojbeno je najveće ime.

  • Kako je noć odmicala, osjećaj užitka ispunjavao je zrak, kulminirajući u hipnotišućem trenutku kada su Ceca i Haris udružili snage kako bi izveli svoj poznati duet “Kako mi nedostaješ”, a glasovi su im nadaleko odjekivali. Ražnatovićeva je usred veselja snimila nezaboravnu fotografiju s pjevačicom koju je odmah podijelila na svom Instagram profilu. Ceca je radosno ispričala kako ona i njen dragi obilježavaju Bajram, zahvalivši se na dobrobiti i sreći svih. U međuvremenu, Haris je uvijek nosio osmijeh, odražavajući radost i zadovoljstvo u njihovom slavlju. Ceca je na društvenim mrežama odlučila dočarati djelić praznične atmosfere podijelivši djelić slavlja.

U jeku događaja Ražnatovićeva je uhvatila trenutak s pjevačicom i podijelila ga na svom Instagram nalogu. Ceca je radosno ispričala da na ovaj način ona i njen dragi obilježavaju Bajram, s akcentom na dobrobit, vitalnost i sreću svih uključenih. Haris je, neprestano se smiješeći, izrazio svoje slaganje s njezinim osjećajima. Ceca je na društvenim mrežama podijelila djelić praznične atmosfere.

  • “Kakav nevjerojatan umjetnik!” uzviknula je u objavi priče. Dok je ponovo bio sam, Haris je zapjevao svoju popularnu pjesmu “Nemam više ništa, a ti si toga svjestan; pokušavaju me obavijestiti s kim dijeliš krevet, a ja ostajem ravnodušan…” dok je snimala trenutak na filmu. Nakon 22 godine zajedničke ljubavi, pjevač narodne glazbe Haris Džinović i modna dizajnerica Melina Džinović odlučili su raskinuti svoj brak. Davne 2002. godine Haris i Melina Džinović započeli su duboku emotivnu vezu koja je na kraju dovela do rođenja njihovo dvoje djece, kćeri Đine i sina Kane. Haris Džinović, renomirani kantautor porijeklom iz Bosne i Srbije, proslavio se u sferi narodne glazbe hitovima poput “I tebe sam sit kafano”, “Kako mi nedostaješ”, “Laže mjesec” , i “Muštuluk”.

Rođen 26. rujna 1951. godine u Sarajevu, Haris trenutno živi i radi u Beogradu. Njegov glazbeni put započeo je 1970-ih, gdje je 1975. objavio svoju prvu singl ploču s pjesmama “Domovina” i “Želim tebe”. Uslijedili su singlovi “Jedan dio mog života”, “Nema više stare majke”, “Gdje su naši dani”, “Slobodanka”. U kolovozu 1977. objavljuje pjesme “Dođi večeras” i “Pjesma mojoj zemlji”, a tri godine kasnije na police stiže “Moja domovina”.

  • Naime, Džinović je 1981. zajedno s braćom Stevom, Brankom i Ljubomirom Pavlovićem osnovao grupu Sar e Roma. Njihov repertoar uglavnom se sastojao od romskih pjesama, a iste godine su predstavili i svoj album prvijenac pod nazivom “…Kao Cigani”. Od tada do 1986. godine, predstavili su još dva albuma – “Kiko, kiko” i “Ciganske pjesme”. Nakon toga, Haris je krenuo u solo karijeru. Njegov inauguralni solo album objavljen je 1989. godine pod nazivom “Ostariću, čeču znati”. Uz naslovnu pjesmu našla se zapažene pjesme poput “Sjećaš li se one noći”, “Ostavljaš me”, “Hladno je, grij me”, “Rano je za tugu” i druge. Dvije godine kasnije izdao je još jedan album s pjesmama poput “Poznačeš me”, “Nek bude zlasta časa”, “Dajte vina, hoću lom” i druge.

Oba albuma su postigla značajnu popularnost, a Haris Džinović osvojio je srca publike širom bivše Jugoslavije. Početkom rata u Bosni i Hercegovini prvo se preselio u Austriju, a kasnije se nastanio u Francuskoj. U Parizu je vodio restoran, a nastavio je puštati glazbu “za svoju dušu”. Rođen u Sarajevu 1951. godine, Haris Džinović dolazi iz obitelji u kojoj je otac Muhamed Džinović bio inženjer po struci, a majka Hatija ekonomistica. Tijekom formacije proveo je značajan dio vremena s bakom i djedom, njegujući svoju ljubav prema glazbi i sportu.

  • Dok se bavio tenisom, atletikom i skijanjem, nogomet je bio taj koji je zarobio njegovo srce i postao njegova primarna strast od malih nogu. U drugom razredu osnovne škole majka mu je poklonila harmoniku, iako je imao glazbeno naklonjenu rodbinu, sam je naučio svirati. Po završetku srednje škole nastavlja visoko obrazovanje i otkriva svoj urođeni talent za sviranje klavira. U početku je nastupao u dvorani Gimnazije, no zbog posvećenosti nogometu i klaviru zanemario je akademski studij. Sa 16 godina je počeo zarađivati ​​nastupajući u Sarajevu i na Jahorini. Zbog učestalih neopravdanih izostanaka dva puta je izbačen iz škole, da bi na kraju morao pohađati večernju nastavu kako bi uspješno diplomirao.