Val razvoda koji je pogodio srpsku estradnu scenu i dalje je tema svih medija. Od svih aktera najviše u medijima istupa Haris Džinović koji ne štedi svoju bivšu suprugu i lako je zaključiti koliko je ogorčen. Nakon razvoda, primjetna promjena u ponašanju Harisa Džinovića postala je tema rasprava u javnosti u cijeloj regiji. Glazbenikov razlaz s dizajnericom Melinom Džinović, s kojom je zajednicu gradio više od dvadeset i pet godina, pokazao se kao izazovno i emotivno iskustvo. Ostaje neporecivo da je posjedovao istinski kapacitet za nesebičnost i ljubav, no jednako je neporecivo da nije u stanju promijeniti okolnosti koje ga okružuju, što je dovelo do čestih medijskih istupa i otkrivanja osobnih detalja kojih čak ni njegovi najbliži pratitelji nisu bili svjesni, ostavljajući sve znatiželjne i pokušavajući shvatiti njegove motive.

 

Dok muški dio društva pokušava racionalizirati njegove postupke i etiketira ženu koja mu je rodila dvoje djece kao materijalistkinju, otvoreno raspravljajući o darovima, odmorima i garderobi koju je pružio, istovremeno skrećući krivnju, očito je da su obje strane odgovorne za sklad i sukoba. Međutim, ženska populacija nema blagonaklono mišljenje o njemu.

Nekoliko utjecajnih žena oglasilo se na Instagramu kako bi izrazilo svoje stavove po tom pitanju, podijelivši Harisove intervjue kako bi istaknule neprihvatljivo ponašanje koje bi muškarci trebali izbjegavati kada dožive bol.

Mnogi se slažu da je Haris pogriješio što je pristao razgovarati o razvodu, te da je novonastaloj situaciji trebao pristupiti s više dostojanstva; međutim, on je svjesno odlučio da to ne učini.

 

Nakon dužeg perioda šutnje, Haris Džinović je donio odluku da otkrije i najobičnije aspekte svog života. To je zbunjujuće ponašanje koje bi psiholozi mogli rasvijetliti, osobito u svjetlu njegovog nedavnog razvoda.

Oni koji pomno prate njegovo putovanje mogu se samo nadati da će na kraju doći do točke samoobuzdavanja i prekinuti ovaj obrazac. U međuvremenu, nestrpljivo slušaju njegove javne istupe, žudeći za objavom da je prebolio nedaće i ponovno prigrlio ljubav.

Kako mediji i dalje svakodnevno vrlo detaljno prenose njegove izjave, svaki dan uspije šokirati nekoga novoga, sve do trenutka kada se to promijeni.

U nedavnom je razgovoru on, koji očito nema suzdržanosti kada govori o majci svoje djece, neočekivano iznio svoje mišljenje o umjerenosti u hrani i piću, šokiravši sve svojim priznanjem da dnevno popije punu bocu alkohola.

 

Vjerujem da bi večeras svim nutricionistima bilo od koristi da unose štetne tvari jer su izgleda nesposobni savjetovati svoje pacijente o važnosti sagorijevanja svih unesenih kalorija.

  •  Umjesto toga, prepustite se neograničenoj prehrani, pripremite se za sutrašnje kišno vrijeme, bavite se aktivnostima na otvorenom poput istraživanja šume, igranja tenisa, nogometa ili bilo kojeg drugog sporta. Samo ne zaboravite spaliti sve što konzumirate.

Isti princip može se primijeniti i na alkohol, jer se sve svodi na način na koji ga netko konzumira. Razlika leži u tome upušta li se netko u bezobzirno pijenje ili tome pristupa na odgovoran način. Nikada me nisu vidjeli u pijanom stanju, jer se ponosim time što sam profinjen i staložen pijanac.

Biografija:

Haris Džinović, poznati kantautor porijeklom iz Bosne i Srbije, etablirao se kao istaknuta osoba u balkanskoj glazbenoj industriji. Njegove izrazite vokalne sposobnosti i iskrene izvedbe osvojile su publiku ne samo u bivšoj Jugoslaviji nego i izvan njezinih granica. Tijekom svoje karijere, započete sedamdesetih godina prošlog stoljeća, Džinović je proizveo niz bezvremenskih hitova narodne glazbe koji su ostavili neizbrisiv trag.

Klasici kao što su “I tebe sam sit kafano”, “Kako mi nedostaješ”, “Laže mjesec” i “Muštuluk” predstavljaju vrhunac njegovog uspjeha. Osim njegovih glazbenih postignuća, Džinovića obožavaju zbog svoje magnetske osobnosti i neodoljivog šarma, stvarajući neraskidivu vezu sa svojim obožavateljima.

Ovaj se članak bavi njegovim putovanjem, od njegovih skromnih početaka u Sarajevu do njegovog meteorskog uspona u glazbenoj industriji, čime je učvrstio svoj status jednog od najcjenjenijih umjetnika u regiji.