Ivan Ivanović, poznati srpski voditelj i glumac, proslavio se svojom emisijom “Večeri s Ivanom Ivanovićem”. Međutim, u siječnju 2015. program je privremeno prestao s emitiranjem. Pojavila su se nagađanja da je to zbog toga što je Ivanović javno kritizirao predsjednika i njegovu suprugu. No, sam Ivanović je upro prst u Dragana J. Vučićevića, vlasnika “Informera”, optuživši ga za spletkarenje i širenje neistina. Iste godine Ivanović preuzima ulogu producenta i voditelja Jutarnjeg programa na televiziji B92. Iako je dobio ponude da pređe na TV Pink, dva puta ih je odbio, rekavši da će razmotriti samo ponudu RTS-a.

Tek 1992. godine prvi put je susreo svoju buduću suprugu Zoricu. Nakon četiri godine započela je njihova romantična veza. Zavjete su izmijenili na crkvenoj ceremoniji 2002. godine, a svoju kćer Stašu dočekali su na svijet 2004. godine, a Ivan je bio nazočan porodu. Iako su se razveli 2012., ostali su povezani i održavaju kontakt zbog zajedničke roditeljske odgovornosti. Unatoč medijskim nagađanjima koja Ivana povezuju s raznim ženama, čini se da je njegovo srce zarobila 15 godina mlađa Nikolija Radojević.

Od trenutka kada je došla na svijet, mlađa kći Ivana Ivanovića osvojila je srca svoje obitelji, pa tako i starije sestre Staše, koja je nije mogla ne obožavati. Želje male Lole uvijek se ispunjavaju, a to i ne čudi s obzirom na njen neodoljivi šarm, pamet i reputaciju prilično nestašne osobe. I ovom prigodom ponosni otac, kao i uvijek, nastavlja dijeliti fotografije svoje kćeri na Instagramu.

Zabilježivši trenutak sa svojim pratiteljima, objavio je fotografiju iz svoje rezidencije na Vračaru, na kojoj je istaknuo Lolu kako elegantno stoji ispred ukusno okićene jelke. U susret Božiću, mlađa kći Ivana Ivanovića poslušala je maminu sugestiju te se uz čarape okitila kockastom haljinom s crvenim detaljima. Kao rezultat toga, iz njezine su se kose pojavile dvije djevojke. Svi u krugu najmilijih nisu mogli ne komentirati da je med bio izuzetan, a voditeljica je željno iščekivala blagdane kao nikada do sada. Nažalost, drvce je ostalo bez ikakvih darova; međutim, neporeciva je sigurnost da je voljena članica obitelji primila sve što je iznijela u pismu Božić Bati.