Novi dan, novi razvod na estradnoj sceni mogli bi slobodno reći. Ono što ih sve povezuje je po svemu sudeći prevara od strae jednog od partnera. Medije je potresla iznenađujuća vijest o razvodu Dženana Lončarevića i njegove supruge Samire, koja je izazvala veliki odjek.U ovom konkretnom slučaju, naša ekipa se odvažila i na rodnu kuću pjevačice u Prijepolju. Po dolasku otkrili smo rezidenciju obitelji Lončarević koja je sa svih strana bila opasana velikim barijerama.Odmah na ulazu stoji čvrsta željezna kapija s biciklima uredno poredanim ispred i sigurno zatvorenim kapcima. Dok smo promatrali dvorište, pogled nam je privuklo obilje cipela, stolova i mnoštvo automobila koji su punili parkiralište.Došavši do njihove rezidencije, susreli smo prve susjede koji su bili zatečeni i ispunjeni čuđenjem kada su saznali za neočekivani razvod para.

 

Ljubica, Dženanova majka, teško se pomiruje sa situacijom koju je izazvao njen sin. Proživljava svakodnevne napade žalosti i tuge jer ima duboku emotivnu vezu sa svojom snahom Samirom. Također suosjećam sa Samirom, jer je nedavno prošla tešku operaciju pluća i čini se da je u zadnje vrijeme loše raspoložena.

Unatoč neumoljivoj jurnjavi za glazbenom karijerom, evidentno je da Dženanu nedostaje integriteta kao osobe. Ovo mišljenje ponavljaju svi u zajednici otkad su se pojavile vijesti o njegovom dvostrukom životu. Jedan susjed je isprva podijelio ovo otkriće, a drugi su kasnije potvrdili priču.

  • Njihov razvod ostavio nas je potpuno zapanjenim. Njihovu obitelj možemo opisati samo u najpozitivnijim terminima. Bilo je to kućanstvo savršeno za sliku, pa nas je vijest o njihovom razdvajanju ostavila bez riječi. Sada ovdje živi Samira sa svoje dvoje dragocjene djece i Dženanovom majkom.

Posjećivao bi ih povremeno, otprilike svaka dva tjedna, ali nije bilo nikakvih naznaka problema u njihovu domu. Samira je zaposlena na sudu, baš kao i njena majka. Svi u našoj zajednici ih visoko cijene. Kad smo otkrili da godinama živi s drugom ženom, bio je to potpuni šok. Takvo što nitko od nas nikada nije mogao zamisliti – obavijestila nas je susjeda.

 

Nakon dvadeset i pet godina braka, Dženan Lončarević nedavno je odlučio raskinuti vezu sa suprugom Samirom. Samira, zajedno sa njihovo dvoje djece, živi u Prijepolju i drži se povučeno, rijetko istupajući u javnosti. Dženan Lončarević se u javnim razgovorima kloni priča o svom obiteljskom životu. Jedini poznati detalji su da je svoju suprugu Samiru upoznao prije nego što je započeo svoju glazbenu karijeru 2006. godine.

Odgovarajući na upite o nevoljkosti da govori o svom privatnom životu, Dženan je rekao: “Sama činjenica da moja glazba ostaje osobna je upravo ono što plijeni radoznalost ljudi, i tako bi trebalo biti i dalje.” Podsjećamo, kako prenose mediji, postoje tvrdnje da je Dženan poticao Samiru da ubrza brakorazvodnu parnicu.

Ponašanje Dženana Lončarevića prema sadašnjoj supruzi pogoršalo se posljednjih mjeseci, što je potvrdio izvor upućen u njegovu situaciju. Konkretni čimbenici koji su doveli do Lončarevićeve odluke da raskine brak još uvijek nisu otkriveni.

 

Kako javlja izvor “Telegrafa”, postoji muškarac koji je spreman da što prije pokrene pravni razvod svog braka. Ono što ovu situaciju čini intrigantnom je to što on krivicu za kašnjenje pripisuje svojoj ženi. Da biste bolje razumjeli razloge koji stoje iza ovog osjećaja, bilo bi najučinkovitije izravno se raspitati kod njega.

  • U svojoj očajničkoj potrebi za brzim razvodom, prisiljen je nešto poduzeti. Sa svojim poznavanjem pravnih postupaka, on je uvjeren u svoju sposobnost da ubrza proces i potiče je da učini isto. Nažalost, ona se susreće s ograničenjima koja su postavljena ženama jer sve mora poštivati ​​stroge propise i protokole.

Dženan je sudski spor pokrenuo na dan rođendana svoje supruge, skrivajući je od očiju javnosti gotovo dva desetljeća. Samira je nedavno progovorila o raznim elementima koji su doprinijeli raskidu njezine veze s glazbenikom.

Moje jedino očekivanje je da se zakon u ovoj konkretnoj situaciji savjesno poštuje, bez nametanja bilo kakvih dodatnih uvjeta. Kao djelatnik suda kojem je povjeren zadatak nadzora kaznenog postupka, posjedujem opsežno razumijevanje postupaka koji se o tome radi.

Jedina molba koju upućujem je pravilan redoslijed slučajeva koji potpadaju pod moju nadležnost, posebno onih hitne prirode, bez obzira na to jesu li zakazani za sutra, prekosutra ili čak mjesec dana kasnije. Najvažniji cilj je osigurati nepokolebljivo pridržavanje propisanih pravnih protokola.