U jednom intervjuu Duško Tošić se osvrnuo na temu svog sina. Prema izjavi pravnog zastupnika Duška Tošića, čini se da brak proslavljenog nogometaša i pop senzacije Jelene Karleuše nije samo formalnost.

 

  • Nadalje, o dubini ljubavi i ambicioznim planovima za budućnost koji su nekada bujali u vezi Jelene i Duška svjedoči i intervju koji je Duško Tošić dao za Svet plus nakon rođenja njihove kćerkice Nike. Tijekom ovog intervjua Duško je otvoreno izrazio oduševljenje što će po drugi put u godinu dana postati otac, a pritom je priznao i želju da ima sina koji bi mogao krenuti njegovim nogometnim stopama. “Ispunjena sam neizmjernom radošću zbog dolaska mog drugog djeteta, a sve u razdoblju od jedne godine. Međutim, moje težnje tu ne prestaju. Nadam se da ću jednog dana biti blagoslovljena sinom koji će nastaviti moj naslijeđe na nogometnom terenu”, prenio je Duško. Nastavio je spomenuo da se trenutno nalazi okružen s četiri žene u svom kućanstvu, što ga čini manjinom. Upravo iz tog razloga njegova čežnja za sinom ne treba čuditi.

Ipak, čak i kada bi dobio treću kćer, Duško je jasno dao do znanja da neće pasti duhom. Zaključio je nepokolebljivom odlučnošću da se trudi sve dok se ne rodi mali Tošić, njegov muški nasljednik. Intervju koji je Duško Tošić dao u tom trenutku ostavio je upečatljiv utisak na sve, jer je iskazao neizmjernu ljubav prema svojim kćerima.

  • U iskrenoj gesti kojom je pokazao svoju ljubav prema njima, bivši nogometaš odlučio je trajno ispisati njihova imena na svojoj desnoj ruci. Tošić je pred kamerama “Ekskluziva” ranije spominjao da mu je lijeva ruka prazna, jer je rezervisana za njegovog budućeg sina. Priželjkuje li još sina i hoće li mu se ta želja ostvariti, tek će se utvrditi. Nadalje, tom prilikom Duško je izrazio namjeru da svojoj obitelji pribavi prostranu rezidenciju. Duško je izrazio privremeno zadovoljstvo kupovinom stana na Dedinju, istaknuvši da je to samo usputna mjera dok ne pronađu savršenu lokaciju za izgradnju svoje idealne obiteljske kuće. Unatoč Jeleninim nesretnim iskustvima s dva spontana pobačaja, njihov zajednički san o obiteljskom stanu napokon se ostvario. Nažalost, Duškovi potomci i Karleuša nastanit će se u kući koju je kupio za svoje najmilije, ali bez njegovog prisustva.

 

Duško Tošić je poznati srpski nogometaš poznat po svojoj stručnosti u obrani.Rođen 19. siječnja 1985. u Mlinčićima, Jugoslavija (danas Bosna i Hercegovina). Kroz uspješnu karijeru Tošić se na ovoj poziciji profilirao kao pouzdan i prekaljen igrač. Njegov put u svijetu nogometa započeo je u omladinskom pogonu „Zvijezde Gradačac“, renomiranog bosanskohercegovačkog kluba. Nakon toga, 2003. godine, prešao je u beogradsku Crvenu zvezdu, gdje se brzo etablirao kao vitalni član seniorske momčadi.U Crvenoj zvezdi osvojio je brojna priznanja, uključujući i cijenjenu titulu prvaka Srbije.

 

  • Nakon što je osvojio publiku svojim izvanrednim igrama za Crvenu zvezdu, zapazili su ga brojni europski klubovi, što ga je navelo da 2007. napravi skok u engleski klub Portsmouth. Nažalost, njegovo vrijeme u Engleskoj bilo je kratko, a do 2009. već je napravio put do Werder Bremena, njemačkog kluba. Nakon što je pokazao svoj talent i nametnuo se kao ključni igrač obrane, proveo je nekoliko sezona u Werderu. Nakon toga, krenuo je na posudbu s Queens Park Rangersima u engleskoj Premier ligi, samo da bi se brzo vratio u Werder. Nakon dolaska 2008. godine, Tošić postaje član cijenjenog turskog kluba Beşiktaş, gdje je nanizao niz plodonosnih sezona.Tijekom svog vremena za Beşiktaş, ne samo da je osvojio brojne naslove prvaka, već je stekao i ogromno obožavanje odanih navijača kluba. Duško Tošić je osim klupskih aktivnosti dao doprinos i seniorskoj reprezentaciji Srbije.

Sudjelovao je iu kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i Europsko prvenstvo. Tošićeve snažne obiteljske veze protežu se izvan njegovih postignuća na terenu. Dijeli duboku vezu sa svojom suprugom, poznatom srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom, a zajedno su blagoslovljeni s dvoje djece. Intimni detalji iz njihova osobnog života nerijetko su plijenili pozornost medija i javnosti, izazivajući beskrajna nagađanja i znatiželju. Tošić je donio odluku o povlačenju iz profesionalnog nogometa 2021. godine, ali namjerava ostati uključen u sport vođenjem nogometne akademije ili pružanjem savjetodavnih usluga klubovima.