JK je poznata po tome da nema dlake na jeziku i da uvijek otvoreno iznosi svoje mišljenje. O propasti svog braka sa Duškom Tošićem je nedavno otoreno progovorila. Jelena Karleuša je s neodoljivim osjećajem ljubavi i žara strastveno pričala o svom suprugu Dušku, predanom ocu njihove dvije prekrasne kćeri. Istovremeno je priznala da ljubav prema njemu i dalje ostaje. Nasuprot tome, Jelena Karleuša čvrsto vjeruje da joj Duško ne uzvraća ljubav i da nije u stanju, za razliku od nje same, oprostiti nedjela iz prošlosti.Tijekom iskrene rasprave u podcastu Informera, Jelena se neustrašivo otvorila i iznijela svoja najskrivenija razmišljanja, otkrivajući goleme izazove s kojima se suočavala proteklih godina. Nije bježala od svojih obveza, već ih je svim srcem prihvatila.

 

Karleuša je vatreno izjavila da joj Duško, kojeg smatra najljepšim i najomiljenijim muškarcem u životu, ne uzvraća. Unatoč tome što je svjesna nedostatka njegove ljubavi, ona ostaje duboko zaljubljena u njega. Njihov brak, iako postoji na papiru, samo je formalnost, jer su odlučili živjeti odvojene živote, ali i dalje žive pod istim krovom.

Glavni razlog zašto živimo zajedno je dobrobit naše djece; oni su pokretačka snaga naše funkcionalnosti. Atina i Nika zaslužuju prisustvo i majke i oca pod istim krovom. Nemoguće mi je poreći ljubav prema Dušku, on je otac naše djece. Nosi titulu najneobičnijeg čovjeka u mom životu i rado bih sve žrtvovala za njega. Da Dušku netko prijeti, rado bih stao na liniju vatre. Ne samo za jedan metak, nego za deset, život bih za njega dao.

Nakon žestoke Karleušine rasprave o Dušku Tošiću, upitali su je o Ognjenu Vranješu i razglašenom skandalu koji mjesecima potresa Balkan. Iskreno je priznala događaje koji su se dogodili u to vrijeme.

  • Kako bismo iskorijenili bilo kakvu dugotrajnu stigmu, imperativ je da se pozabavimo ovim problemom. Odbijam izgovoriti njegovo ime, jer ne zaslužuje priznanje. Ono što se dogodilo bio je žalosni pogrešan korak u mojoj online prisutnosti, nešto što svi iskusimo s vremena na vrijeme. Platio sam veliku cijenu za svoje postupke i nisam ih pokušavao prikriti, čak ni od Duška.

Priznao sam svoju grešku otvoreno i bez rezerve. Bio je to tužan događaj, lišen ikakvog uzbuđenja ili uzbuđenja. Bio je to smišljen čin, vođen željom da se Duško osveti, ali se oteo kontroli. Imao sam svoje razloge, kao i svaki mladić ili nogometaš. Bila sam preplavljena raznim pričama, a kao žena, osjećala sam se prisiljenom braniti svoju čast. Nažalost, upao sam u kandže lažljive osobe koja je iskoristila FaceTime sesiju, snimivši snimku zaslona bez mog znanja ili pristanka. Bio sam potpuno nesvjestan njegovih postupaka, a on je to distribuirao medijskim kućama. Riječi su to cijenjene pop dive.

“Nijedna žena nikada ne bi trebala biti podvrgnuta takvom tretmanu. Prije sam vjerovala da je to nezamislivo, da se samo najodvratniji pojedinci mogu spustiti tako nisko. Iskorištavati nečije povjerenje, manipulirati i prijetiti im, a sve zato što odbijaju udovoljiti vašim zahtjevima – U ovom slučaju, razvod od Duška.

Nikada nisam htio, jer on je za mene bio samo izvor sprdnje i budalaštine, a on se osvetio tako što je sve te fotografije izložio medijima čovječe, nego onaj najniži ološ, stići će me kad-tad jer sam preživjela užas s kojim se nikada ne bi trebala suočiti nijedna žena, bez obzira na to što ja stojim Sama u ovoj situaciji, možda privlačnost ne bi bila tako jaka, ali zato što sam Jelena Karleuša… – izjavila je.

 

Sada se njegov značaj smanjio, a ono što je uistinu važno jest pogreška koju sam napravio iz čiste gluposti. Mogao je to biti i puki susret s iznimnim pojedincem, nepoznatim i zaboravljenim, ali sudbina je donijela zlonamjernu silu. Možda je, na neki čudan način, tako bilo najbolje, jer sam naučio mučnu lekciju koju ne bih poželio nikome. Ispričavam se mojoj obitelji i Duški, koja je također u javnosti.

Iskreno osjećam grižnju savjesti i nosim osjećaj krivnje, iako moje namjere nikada nisu bile zle, niti su se manifestirale na grub način kako to prikazuju mediji. Povjerio sam se Dušku i on je prihvatio moje objašnjenje, ali se bori da prevlada iskrivljenu sliku koju su mediji predstavili.  iskreno će Jelena tokom Informerovog podkasta.

“Nakon pet godina ne očekujem nikakve promjene, niti vjerujem da će do njih doći. Moja ljubav prema Dušku uvijek će ostati, ali neki događaji su nanijeli nepopravljivu štetu i naša djeca su odrasla. To je moje uvjerenje da bi preispitivanje prošlosti samo dovelo do daljnjih komplikacija i moje je čvrsto uvjerenje da je najbolje krenuti naprijed – Karleuša je kroz suze priznala u kakvom je stanju brak i suprug Duško.

  • Duško, za razliku od mene, nije sposoban oprostiti. Ne može i nije uspio prijeći preko medijskog portretiranja kao rogonje, etikete koja niti ne opisuje točno njegovu trenutnu situaciju. Vrijeme je prošlo, okolnosti su se promijenile i ne možemo se vratiti na staro. No, u potpunosti priznajem svoju ulogu u tome i prihvaćam odgovornost za sve što se dogodilo, kako je rekla Jelena.