Ognjen Amidžić je edan od najpopšularnijih voditelja ne samo u Srbiji nego i u cijeloj regiji. Njegova autorska emisija Amidži šou ima veliku gledanost a i njegov privatni život je interesantan javnoisti i medijima.

U kolovozu 2022. Ognjen Amidžić i Mina Naumović uplovili su u romantičnu vezu nakon Ognjenova nedavnog razvoda od manekenke Danijele Dimitrovske s kojom je bio u braku deset godina. Dok se prije njegovog razvoda spekulisalo o vezi Ognjena i Minine, on je te tvrdnje opovrgao. No, otvoreno je priznao da je Mina na njega ostavila neizbrisiv utisak od njihovog prvog susreta.

Od rođenja sina Peruna prije četiri mjeseca, Ognjen Amidžić i njegova supruga u potpunosti su se posvetili svom mališanu, njegujući svaki dragocjeni trenutak. Dok se Ognjen drži manje profiliranog, Mina je, s druge strane, vrlo angažirana na društvenim mrežama, redovito sa svojim vjernim pratiteljima dijeli djeliće iz njihove svakodnevice. Nedavno je uzbuđeno objavila da se napokon vratila svom prvom treningu otkako je postala majka.

Unatoč tome što se činila ravnodušnom trudnoćom, Mina je odlučila podijeliti fotografiju na kojoj je iskreno razgovarala o fizičkim posljedicama trudnoće i poroda. Mina je u opisu svoje fotografije u teretani rekla da se tek nakon povratka treningu nakon trudnoće doista može shvatiti do koje mjere tijelo prolazi kroz promjene, unatoč tome što se u početku osjeća nepromijenjeno.

Podsjećamo da je Ognjen Amidžić iskusio dva prethodna braka, a nedavno je progovorio o iskustvima s razvodom. U našoj potrazi za bogatstvom, sve se više odvajamo jedni od drugih. Nalazimo se razrijeđeni, pokušavajući funkcionirati u više područja – fizička odsutnost, virtualne društvene mreže i još mnogo toga.

Lakoća s kojom možemo pristupiti svemu, jednostavnim klikom na gumb, učinila nas je pretjerano ovisnim o promatranju života drugih. Ovo je općenito zapažanje, primjenjivo na društvo u cjelini. Institucija braka izgubila je velik dio svog nekadašnjeg utjecaja. Međutim, to nije nužno negativan razvoj događaja. Značaj komada papira sada je smanjen.

Ako nešto ima pravu vrijednost, ostaje valjano bez obzira je li službeno dokumentirano ili ne. Danas je sve u pronalaženju nekoga tko je u skladu s vašim potrebama i željama – ništa više, ništa manje. Takve osjećaje iznio je voditelj podcasta “Bunker”. Poznati voditelj otkrio je i priču o tome kako je razvio duboku ljubav prema sadašnjoj supruzi. Ognjen je ispričao da su se on i djevojka prvi put sreli na razgovoru za posao.

  • Njezin izgled, šarm, inteligencija, artikulacija i pismenost odmah su ga osvojili. Nije se mogao sjetiti da je u cijelom svom postojanju ikada susreo zapanjujuću osobu. U početku je sumnjao u njezinu prirodnu ljepotu, dovodeći u pitanje autentičnost njezinih očiju, usana i cjelokupnog izgleda. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, njihova povezanost je rasla i činilo se kao da su poznanici cijeli život.

Biografija:

Rođen 17. lipnja 1975. u Šapcu u Srbiji, Ognjen Amidžić nije samo talentirani glazbenik već i poznati voditelj. Trenutno živi u Beogradu i ima bogatu karijeru u industriji zabave. Tragično, njegov otac Zoran, koji je bio novinar, izgubio je život 1991. godine izvještavajući s ratišta u Hrvatskoj. Nakon poraznog gubitka, Ognjen je počeo raditi na TV Šabac, gdje je vodio popularnu glazbenu emisiju “Vi-Džej 015”.

Nakon završene gimnazije u rodnom gradu, nastavio je studije u Beogradu. Unatoč nedaćama s kojima se suočio nakon očeve smrti, Ognjen je kao stipendista RTS-a nastavio raditi na raznim emisijama poput Jutarnjeg programa i Dnevnika. Dodatno, imao je priliku voditi glazbenu emisiju “Garaža”. Godine 2001. prelazi na TV Pink, gdje uvodi jedinstven i zabavan format Jutarnjeg programa. U sportskoj pidžami, Ognjen je pozvao goste da mu se pridruže u krevetu.

Ovaj inovativni koncept doživio je veliki uspjeh, što je dovelo do stvaranja drugih popularnih emisija kao što su “Balkan net”, “Džekaranje”, “Najbji prijatelji” i “Sav taj Pink”. Budući da je bio najstariji muškarac u obitelji, baka je imala poseban tretman. U osnovnoj i srednjoj školi imao je buntovničku fazu i nedostatak interesa za akademike. Ipak, imao je radosno odrastanje i djetinjstvo.

Usporedo sa studijem posvetio se i treniranju rukometa i nogometa. Dodatno, razvio je vještine sviranja gitare i bubnjeva. Njegov odnos s mlađom sestrom Majom uvijek je bio skladan. U početku je studirao povijest, ali je zbog profesionalnih obaveza morao prekinuti studij. Potom je upisao Fakultet za medije i komunikacije na Singidunumu.

Godine 2002. otisnuo se na romantično putovanje s Milicom Marković, koja je tada bila voditeljica Dnevnika RTV Pink, a kasnije direktorica Telekomove PR službe. Njihovo vjenčanje održano je u lipnju 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca. a nakon nekoliko dana uslijedilo je veselo slavlje u restoranu “Kovač”. Nakon četiri godine odlučili su sporazumno raskinuti brak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here