Nije još puno vremena ostalo do velikog hrišćanskog praznika Vaskrsa koji se obilejažava u nedelju 5. maja. Odmah sljedeći dan je i Đurđevdan i već se mnogi uveliko spremaju za slavlje. Dok traje veliki uskrsni post, brojni vjernici spremaju se za sudjelovanje u svetom obredu pričesti. Što se zabave tiče, poznato je da pojedine obitelji dijele kompletne objave, a jedna takva je i ona Svetlane Cece Ražnatović. Slično Cecinoj praksi posta, njen zet Nemanja Gudelj također se pridržava ove duhovne tradicije. Naime, pričestio se tijekom obreda Blagovijesti u Španjolskoj, a slike koje bilježe ovaj značajan događaj ponosno je podijelio na svom Instagram profilu.

 

  • Na ovaj veliki blagdan obitelj Gudelj okupila se u posjetu samostanu, tražeći utjehu u molitvi i tražeći blagoslov za svoje najmilije.Za sve vrijeme trajanja Anastazija je bila u stalnom društvu svekrve, dok se Nemanja molio uz brata.Fotografije obitelji Gudelj poslužile su kao potvrda da su članovi obitelji sada u stanju najvećeg sklada, a posebno Anastasiji i Nemanji donose neizmjernu zahvalnost i sreću.

Anastasijini svekar i svekrva imaju tendenciju izbjegavanja javnih nastupa. Nebojša je svoj profesionalni put započeo u Bosni prije dolaska u Partizan, gdje je proveo pune tri godine. Tijekom svoje nogometne karijere igrao je i za Logrones i Leganes, oba španjolska kluba. Nizozemska mu je postala dom devet godina, tijekom kojih je s ponosom predstavljao Bredu u nevjerojatnih 300 utakmica. Godine 2006. zaključio je karijeru u Sparti.

Nastavljajući se baviti nogometom i nakon igračkih dana, Nemanjin otac preuzeo je ulogu tehničkog direktora cijenjene kineske momčadi Hubei Istar.

U trenutku otkrivanja, Nebojša je priznao da temelj obitelji Gudelj leži u njegovoj supruzi Oliveri, koja je sama nosila težinu njihovih odgovornosti, od podrške Nebojšinim treninzima, putovanjima i karanteni, do odgoja njihovo troje djece dok je često bila na cesta sama.

 

Nebojšino duboko poštovanje i značaj Olivere očituje se kroz često objavljivanje majčinih slika na njegovom Instagramu. Dugo su kružila nagađanja kako je Nebojšina majka prvo prihvatila novu snahu, jer ju je počela pratiti na Instagramu. No, čini se da su trenutne okolnosti pogodovale skladnom odnosu između njih dvoje.

Rođen 16. studenog 1991. u Beogradu, Nemanja dolazi iz obitelji duboko ukorijenjene u nogomet. Njegov otac Nebojša Gudelj porijeklom je iz Trebinja i bio je poznati srpski nogometaš.

Prilikom Nemanjinog rođenja njegov otac je bio reprezentativac Partizana. No, kada je Nemanja 1997. godine napunio šest godina, Nebojša je donio odluku da se pridruži nizozemskom NAC Bredi. Zbog toga se cijela obitelj preselila u ovaj nizozemski grad kako bi ga podržala u novom pothvatu.

Anastasija Ražnatović u nedavnom je intervjuu progovorila o zavrzlamama svoje ljubavne veze s Nemanjom Gudeljem. Budući da je duže vrijeme boravio u Nizozemskoj, Nemanja je u toj zemlji i započeo svoj nogometni put.

Tamo je ostao do 2017. godine, kada je donio odluku da će karijeru nastaviti u Kini. Nakon nešto manje od dvije godine provedene u Kini, u kolovozu 2018. krenuo je na jednogodišnju posudbu u Sporting iz Lisabona.

  • Od 2019. Sevilla je njegov dom nakon što je u srpnju te godine potpisao četverogodišnji ugovor s istoimenim klubom. Anastasija Ražnatović često putuje u Španjolsku kako bi s njim provodila kvalitetno vrijeme, što je potaknulo nagađanja da će se pjevačica od jeseni preseliti u Sevillu.

Nemanja Gudelj ima duboku vezu sa svojom obitelji koju čine otac Nebojša, majka Olivera, brat Drago i sestra Vanja. Zanimljivo, svih petero vode veganski način života, za koji vjeruju da je ključni čimbenik za njihovu fizičku dobrobit i postignuća.