Obožavatelji dugo raspravljaju o sličnosti kćerki Jelene Karleuše, Atine i Nike Duško. Međutim, nedavno objavljivanje Jeleninih fotografija s rođendana iz djetinjstva samo je potaknulo podjele među obožavateljima, ostavljajući ih još više zbunjenima i nesigurnima oko pravog izgleda djevojčica.

Povodom rođendana, Jelena je podijelila nostalgični video i kolekciju fotografija na kojima je zabilježila razne trenutke iz djetinjstva. Ove slike ostavile su njezine obožavatelje zbunjene i nesigurne. U Jeleninim tinejdžerskim godinama njena kći Atina nevjerojatno podsjeća na nju, dok Nika Tošić jako podsjeća na majku u ranom djetinjstvu, oko pete ili šeste godine.

Objavljivanje ovih fotografija ostavilo je fanove u iznenađenju, jer su se ranije složili da je Atina potpuna kopija svoje majke. No, ploča se okrenula i sada se vode rasprave koja djevojka više sliči Jeleni. U međuvremenu, ponosna majka zadivljena je činjenicom da obje kćeri posjeduju elemente njezine ljepote, ali i izdržljive osobnosti.

Bez sumnje, nepogrešivi Tošićevi atributi lica mogu se uočiti i kod Atike i Nike, koje su nedvojbeno naslijedile određene genetske crte od oca. Nedavno je Jelena Karleuša prekinula šutnju o Tošiću, rasvijetlivši njihov privatni život i događanja oko braka. Ovo dugo iščekivano otkriće javnosti je konačno pružilo prijeko potreban uvid u njihov život.

“Duško, čovjek kojeg izuzetno cijenim, zaslužio je cijenjenu poziciju ljubavi mog života. Nema sumnje da je on najneobičnija osoba koju sam ikada susrela. Unatoč zamršenostima koje definiraju naš odnos, ostajemo zakonski vezani u braku. Duško je s velikim ponosom ispunjavajući ulogu predanog oca naše voljene djece. Iako njegova naklonost prema meni možda nedostaje, moja ljubav prema njemu nema granica. Naš se brak u biti pretvorio u samo mrtvo slovo na papiru.

Iako smo odlučili ići različitim putevima, nastavljamo skladno suživot unutar granica našeg zajedničkog stana. Pokretačka snaga iza ovog izbora proizlazi iz naše odlučne predanosti stvaranju sigurne atmosfere za našu voljenu djecu, Atinu i Niku. Njihovo je urođeno pravo imati oba roditelja uz sebe. Duškova uloga njihova oca za mene ima neizmjerno značenje jer bih dragovoljno položila svoj život da zaštitim njegov.” – rekla je Jelena u razgovoru za “Informer”.