Ilda Šaulić je nakon vjenčanja dobila raskošnu vilu na Bežanijskoj kosi u kojoj sada stanuje ona i njezina obitelj. Ovaj velikodušni dar uručio joj je suprug Bojan Vučković. Smješteno u cijenjenom susjedstvu Lepe Brene, ovo izvrsno prebivalište, koje se obično naziva “caringtonka”, zrači neospornom atmosferom sofisticiranosti. Pjevačica je od malih nogu živjela s roditeljima Šabanom i Gordanom Šaulić i vodila život poput “princeze na zrnu graška”, a njezin suprug pobrinuo se da u braku nastavi održavati istu razinu luksuza. Obitelj je veliku važnost pridavala pronalasku kuće s velikim dvorištem za smještaj svoje kćeri Eme i njezino neograničeno vrijeme za igru. Upravo je u tom dvorištu Ema često usavršavala svoje plesačke vještine, koje je sada u Beču ponosno pokazala svojoj majci.

Veza između Eme i Ilde Šaulić nevjerojatno je jaka. Ildi, koja je oduvijek željela iskusiti radosti majčinstva, ostvario se san kada je u naručju držala Emmu. Od tog značajnog dana dala je svečani zavjet da će biti nepokolebljiva pobornica svoje kćeri i to obećanje ispunjava s velikim uspjehom.

Ema, kći, donijela je odluku o baletu kao profesionalnoj karijeri i sada je članica prve baletne trupe plesne škole u Beogradu. Ove godine imala je priliku da pokaže svoj talenat uz svoje prijatelje na cijenjenom Svetosavskom balu u Beču. Uz majčinsko srce ispunjeno ponosom, Emma je besprijekorno izvela špicu u zadivljujućoj baletnoj haljini, osvojivši publiku svojom gracioznošću i elegancijom.

Kako bi obilježila poseban događaj, Ilda se odlučila za raskošnu ružičastu haljinu ukrašenu crnim cvjetovima, koju je upotpunila sofisticiranom frizurom koja podsjeća na klasični Hollywood, dok je dodatak dugih crnih rukavica dodatno pojačao ukupnu eleganciju. Na 25. Svetosavskom balu Ema i Ilda Šaulić istaknule su se kao jedne od najzapaženijih žena, a ponosna majka nije skrivala oduševljenje lijepim riječima o izuzetnom odrastanju svoje kćeri.