Izgled Cece Ražnatović prije plastične operacije bio je sasvim drugačiji. Svetlana Ceca Ražnatović, poznata kao ugledna osoba na Balkanu, već je u mladosti osvojila publiku svojom očaravajućom izvedbom pjesme “Cvetak, zanovetak”, učvrstivši svoju poziciju u sferi zabavne glazbe. Nakon početne pjesme, uslijedio je niz hitova koji su se popeli na top ljestvice, a svaki je bio popraćen raskošnim glazbenim spotovima, dok je pjevačica nastojala poboljšati svoj izgled sa svakim sljedećim izdanjem.

  • Tijekom svog profesionalnog puta, ljubavne veze i naposljetku braka sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, posvetila je veliki trud svom fizičkom imidžu, što je vidljivo u evidentnim promjenama na grudima, ustima i zubima. Nadalje, neustrašivo je eksperimentirala s raznim frizurama, zbog čega je mnogima bio izazov prisjetiti se njezinog prirodnog izgleda prije bilo kakvih silikonskih poboljšanja.

U medicinske i estetske svrhe podvrgnula se dvjema operacijama smanjenja grudi. U posljednjih nekoliko godina, poznati brazilski liječnik napravio je korekcije na njezinim silikonskim implantatima, o čemu je otvoreno razgovarala s javnošću. Svjedočite transformaciji Cece: Svetlana Ražnatović, izvorno poznata kao Veličković, ali sada naširoko prepoznata kao Ceca, stoji kao ikonična figura u srpskom turbo-folk žanru, često slavljena kao “srpska majka”.

  • S diskografijom od šesnaest studijskih albuma i približno sedam milijuna prodanih primjeraka, Ceca se svrstava među najprodavanije srpske izvođače u povijesti. Osim svojih glazbenih nastojanja, Ceca se također okušala u glumi i poduzetništvu. Njezin utjecaj na srpsku glazbenu scenu i kulturu ne može se precijeniti jer su se njezini albumi i pjesme neprimjetno utkali u tkivo kulturnog identiteta Srbije.

Ceca, rođena kao Svetlana Ražnatović 14. lipnja 1973. u Žitoraži, u tadašnjoj Socijalističkoj Republici Srbiji, skromnih je početaka. Roditelji Mira i Slobodan Veličković bili su učiteljica, odnosno bravar, a odgajana je uz mlađu sestru Lidiju, koja je od nje mlađa samo 11 mjeseci. Na formativne godine njezina djetinjstva uvelike je utjecalo vrijeme koje je provodila s bakom i djedom, koji su odigrali ključnu ulogu u njezinu odgoju. Cecin afinitet prema glazbi pokazao se već u mladosti, a njen prirodni talent vrlo brzo je došao do izražaja.

  • Odluka da se nakon završene osnovne škole bavi glazbom bio je ključni trenutak u njezinu životu. Ipak, Ceca je shvatila važnost obrazovanja i nije zapostavila studije. Završetak srednje veterinarske škole s odličnim uspjehom pokazala je njezinu predanost i sposobnost da uravnoteži svoje akademske i profesionalne težnje. Ovo razdoblje njezina života postavilo je temelje za njezin budući uspjeh i postignuća.

Ceca, poznata i kao Svetlana Ražnatović, na svoj je glazbeni put krenula još u djetinjstvu. S nepunih devet godina debitirala je na pozornici, a tek s trinaest godina na obiteljskom odmoru na crnogorskom primorju njezin je izniman talent zaokupio pozornost renomiranog harmonikaša Mirka Kodića. Odigrao je ključnu ulogu u njezinoj podršci i pomoći pri snimanju njezina prvog albuma. Od 1990. do 2016. godine Ceca, pravog imena Svetlana Ražnatović, izvršila je nezaboravan utjecaj na glazbenu industriju bivše Jugoslavije. Njezino putovanje, obilježeno trijumfima i preprekama, priča nevjerojatnu priču o vještini, slavi i otpornosti usred burnih okolnosti.