Veza poznate balkanske zvijezde Svetlane Cece Ražnatović i iskusnog beogradskog ugostitelja Bogdana Srejovića 13. siječnja 2021. godine iznenadila je javnost. Ubrzo nakon toga u medijima se pojavila bujica informacija o tridesetosmogodišnjem gospodinu koja se poput munje proširila Balkanom, ne ostavljajući ni kamen na kamenu u otkrivanju svakog detalja o Secinoj novoj partnerici.

Tijekom svog vremena u showu nikada nisam obećao da ću skrivati ​​svoje osobne emocije. Međutim, gledao sam kako se odvija neizbježni obrazac. Počeo je dijeleći mali dio svog života i postupno je to postao glavni dio. U konačnici, vaš život postaje javno vlasništvo, pripadajući svima osim vama samima. Nemate kontrolu nad pričama koje se pričaju o vama ili vašem partneru, nad događajima iz prošlosti koji se otkrivaju i obratima koji se dodaju pričama. Krajnji rezultat je mješavina senzacionalizma i uljepšavanja, budući da neki novinari istinu smatraju previše prizemnom.

Otkako su se sporazumno razišli, Ona i Bogdan su otišli svatko svojim putem i novinari ih nisu vidjeli zajedno u javnosti. Dugoočekivanoj premijeri filma “Nedelja” sinoć su prisustvovale brojne poznate ličnosti među kojima i Ceca Ražnatović i njen bivši partner Bogdan Srejović. Otkako su se Ceca i Bogdan rastali 2022. godine, njihovi javni susreti su se jako očekivali. Poznata folk pjevačica premijeru je uveličala u društvu kćerke Anastasije, dok je Bogdan došao sa djevojkom Jovanom Ljubisavljević.

Unatoč velikoj razlici u godinama između Jovane i Cece, gledatelji nisu mogli ne oduševiti se Cecinim izdanjem koje ostavlja bez daha, a koje je vrijedno nevjerojatnih 10.000 eura. Iako su Ceca i Bogdan tvrdili da su u prijateljskim odnosima, sinoć su se namjerno izbjegavali. Nejasno je da li je ovakvo ponašanje rezultat prisustva kamera ili utjecaja Srejovićeve djevojke, ali činjenica je da se bivši partneri nisu oprostili jedno od drugog. Unatoč naizgled savršenoj vezi, Ceca i Bogdan odlučili su prekinuti vezu nakon nekoliko mjeseci veze. Iako su detalje o svom prekidu odlučili zadržati u tajnosti, istaknuli su da su ostali u prijateljskim odnosima, o čemu svjedoče obostrani lajkovi na njihovim objavama na Instagramu. No, činilo se da se njihov odnos promijenio kada je Bogdan počeo organizirati vjenčanje s Jovanom.