Za razliku od većine svojih kolega koji kupuju stanove i vile u Beogradu, Seka je odlučila da sa svojim mužem i sinovima živi u Staroj Pazovi, mnogo mirnijem i opuštenijem mjestu. U mirnom i živopisnom Sremu, tačnije u Staroj Pazovi, Seka Aleksić uživa na svom prostranom imanju. S mirom, savršenim skladom i obiljem raskoši, njezino imanje obuhvaća divan vrt, a sve to održavajući respektabilnu udaljenost od užurbanog središta Beograda.Kad god je preplavi val nostalgije za užurbanim gradskim životom, jednostavno uskoči u svoj automobil i za samo tridesetak minuta stigne u centar grada. Ipak, ona odlazi iz svog idiličnog utočišta samo kada to postane prijeko potrebno.

 

U idiličnom utočištu ljubavi i zajedništva, u kojem boravi uz supruga Veljka Piljikića i sinove Jovana i Jakova, prostor je posvećen i brizi o životinjama. Važno je napomenuti da se ova voljena stvorenja protežu izvan područja tradicionalnih kućnih ljubimaca kao što su psi i mačke.

  • Naime, prije dvije godine Seka je ponosno objavila da je od supruga i djece na poklon dobila kokošinjac. Neizmjerna radost koju je doživjela potaknula ju je da dokumentira tu prigodu i podijeli je sa svojim pratiteljima na Instagramu.

U tom razdoblju imala je ukupno deset kokoši i par pijetlova. Ipak, jato se značajno proširilo, a pjevačica je s nestrpljenjem iščekivala dolazak novih stanara.

Dok se Seka smjestila na raskošni zeleni “tepih” u dvorištu, okićen nježnim ružičastim laticama koje su se spuštale sa stabala trešanja, prijatno ju je iznenadio iznenadni dolazak dva razigrana janjčića koji su nestrpljivo potražili utočište u njenom naručju.

Pjevačica, poznata po svojim pastoralnim slikama, izrazila je svoje duboko divljenje, uzviknuvši: “Bože, kakva ljubav!” Bujna zelena trava poslužila je kao igralište za vesele janjčiće, dok su djeca, zajedno sa svojim voljenim ljubimcem pudlom i uvijek ljupkom Sekom, uživala u dolasku ovih divnih novih dodataka.

Biografija:

Seka, poznata i kao Svetlana Aleksić Piljikić, renomirana je srpska pjevačica specijalizirana za pop-folk i turbo-folk žanrove. Rođena 23. aprila 1981. godine u Zvorniku, stekla je ogromnu popularnost i zavidnu prodaju u regionu. Sekini roditelji, Ibrima i Milorad, uz brata Nedžada čine njenu užu obitelj.

  • U godinama školovanja pohađala je Osnovnu školu “Mitar Trifunović Učo”, a svoj pjevački talent pokazala je kao članica školskog zbora. Nakon razvoda roditelja, s majkom i bratom nastanjena je u rodnom Zvorniku. Međutim, zbog izbijanja rata bili su prisiljeni pobjeći u Banju Koviljaču, a kasnije su se nastanili u Lipolistu, selu pokraj Šapca.

Da bi se školovala, upisala je srednju poljoprivrednu školu, ali ju je napustila 1996. godine. Zbog financijskih poteškoća u kojima je bila njezina obitelj, počela je nastupati po barovima kako bi spojila kraj s krajem. Unatoč tome što je završila srednju frizersku školu kako bi ispunila majčine želje, u konačnici nije nastavila karijeru u tom smjeru. S 19 godina značajno se preselila u Švicarsku, gdje je svoje talente iskazivala u raznim diskotekama i klubovima.

 

Nakon povratka u Bijeljinu 2002. godine, s velikim entuzijazmom sudjeluje na renomiranom festivalu narodne glazbe Moravski biser u Ćupriji. Upravo je na tom događaju očarala publiku svojom očaravajućom izvedbom pjesme “Idealno tuvoja”, čime je u konačnici osvojila prestižnu prvu nagradu.

Nakon ovog trijumfa nije gubila vrijeme i ubrzano je snimila istoimeni album za Grand produkciju. Ovaj izuzetan album sadržavao je izvanredne pjesme poput “Da sam muško” i “U kafani full of smoke”. Godine 2003. surađivala je s cijenjenim umjetnicima Marinom Tucaković, Brajom, Sašom Markovićem i Stevicom Simeunovićem na stvaranju vrlo hvaljenog albuma “Balkan”.

Pjesme s ovog albuma odmah su postale hitovi, a “Crno i zlatno” postala je Sekina prepoznatljiva pjesma. Dvije godine kasnije, 2005., izdala je svoj treći album “Dođi i uzmi me”, također u produkciji Grand produkcije. Uz naslovnu pjesmu, ovaj album je predstavio izuzetne pjesme poput “Use my flaws” i “I like your girl”.

 

  • Pjevačica je s 19 godina stupila u brak s pet godina starijim muškarcem Dušanom Vasilićem. Nažalost, njihova zajednica bila je kratkog vijeka, trajala je samo godinu dana. Dušan je tvrdio da mu bivša supruga duguje 40.000 eura, koliko je uložio u njen album. Seka je 2003. godine započela romantičnu i profesionalnu suradnju s menadžerom Zoranom Kovačevićem.

Živjeli su zajedno i kružile su glasine da su predodređeni za brak; međutim, njihovoj vezi je došao kraj 2008. godine. Pjevačicin otac tvrdio je da ju je Zoran iskorištavao i izdao s drugim muškarcem, no Seka je te optužbe oštro demantirala. Druženje je potom pronašla s manekenom Mladenom Radulovićem koji se pojavio u spotovima za njene pjesme “Aspirin” i “Boli stara ljubav”.

Par se zaručio, no zaruke su kratko trajale, završava 2009. Samo dva tjedna kasnije susreće se s Veljkom Piljikićem, profesionalnim kickboksačem i Mladenovim prijateljem iz školskih dana. Seka mu je ponudila mjesto svog osobnog zaštitara, što je na kraju dovelo do toga da on postane njezin emotivni partner i menadžer. Seka i Veljko su 12. rujna 2010. izmijenili zavjete i vjenčali se.

Veseli događaj zbio se u renomiranom beogradskom restoranu Franš. Mnoštvo od 150 cijenjenih pojedinaca uljepšalo je događaj, uz zapaženu nazočnost poznatih poznatih osoba. Seka je cijelo vrijeme nosila impresivan niz od četiri različita outfita. Vrijedi spomenuti da je Saši Tošiću pripala čast da joj bude kum.