Poznati na našoj javnoj sceni pokušavaju da isprate svjetske modne trendove, ali im to nekada ipak ne pođe za rukom. Ovoga puta, poznati kreator David Ćuričić je odlučio da javno prokomentariše neke od odjevnih kombinacija poznatih pjevačica.

Modni žiri na čelu sa Davidom Ćurčićem dostigao je neviđen nivo poštenja. Kada je u pitanju ocjenjivanje modnih izbora poznatih, modni dizajner David Ćurčić ne ostavlja kamen na kamenu. Bilo da se radi o pohvalama ili kritikama, on je pedantan i pravedan sudija koji cijeni svaki detalj.

  • Kolumna modnog žirija Davida Ćurčića je veoma cijenjena, a u nastavku donosimo njegove komentare o nekim zapaženim ličnostima. Kako bismo se klonili teme o razvodima slavnih, modni žiri je uvijek odlična diverzija. Uz uspješan brend i klijentelu, David Ćurčić je poznat po svojoj stručnosti i oštrom jeziku u modnoj industriji.

On je u današnjem modnom žiriju izneo svoja razmišljanja o Andreani Čekić, Avi Karabatić, Jovani Jeremić, Milici Jokić, Ceci Ražnatović, Katarini Grujić, Lepi Breni. Među onima o kojima se razgovaralo bila je i Andrea Čekić. U narednoj sedmici, a možda i kasnije, naš fokus će biti na Andreani i njenim najnovijim muzičkim kreacijama.

Vrijedi napomenuti da je doživjela izuzetnu vizuelnu metamorfozu. Ona se pojavljuje kao potpuno druga osoba! Moram reći da izgleda zapanjujuće i u crnoj i u bijeloj odjeći. Što se njenog bračnog statusa tiče, nisam siguran da li je Andreana udata, ali ako nije neka je neko obavesti da joj belo savršeno stoji.

Ona je zaista zadivljujuća osoba! Ava Karabatić Moji pratioci su svjesni da se suzdržavam od iznošenja bilo kakvih ličnih stavova o starletama. Međutim, postoje dve starlete koje su stalno privlačile moju pažnju – Stanija i Ava, posebno Ava zbog njene intrigantne prirode.

Zanimljivo je da je Ava sada krenula u polje politike, što mi je na trenutak palo iz glave. Njena transformacija je bila izuzetna, jer se činilo da nikada nije zahtevala takvu taktiku. Čak i po standardima starleta, njeno pakovanje je izgledalo prilično jeftino.

Jovana Jeremić Dame, Jovana je imala brojne primere, ali ova posebna oličava nepogrešivu “Dolce&Gabbana” estetiku. Odiše osećajem bezvremenosti i elegancije, što je, u poređenju sa prethodnim Jovaninim poduhvatima, zaista divan spoj. Milica Jokić Živa nijansa crvene zaista blista i u Parizu i u Španiji, plijeni pažnju putnika, posebno žena, koje smatraju da je njena privlačnost neodoljiva.

Ima izuzetnu sposobnost da u potpunosti transformiše njihov izgled. Kad smo već kod toga, Milica izgleda apsolutno zapanjujuće u haljini koju sam joj nedavno poklonila, koja služi kao stalni podsetnik na našu posebnu vezu. E sad, ne zaboravimo na Cecu i njenu razigranu opasku „Sa mnom bi ti bilo bolje…“

Ali šalu na stranu, Milica je zaista izuzetna, uprkos svom sitnom stasu, poseduje izuzetne veštine pakovanja. Ceca Ražnatović. I sad smo stigli do Cece. Oh, odakle da počnem… Ceca oscilira između dve krajnosti, ili se odlučuje za prefinjeno odevanje ili oblači ono što se može opisati samo kao “maturske haljine 2024.”.

– To jednostavno nije njena estetika, ma koliko o tome raspravljali. Haljine o kojima bi trebala razmišljati su one koje biraju maturantice koje traže moje vodstvo u studiju. Ime Katarina Grujić asocira na poznato prisustvo. Katarina Grujić je žena koja odiše elegancijom i sofisticiranošću, posebno kada je ukrašena bezvremenskom nijansom crne.

Od besprijekorne kose do besprijekorno oblikovane haljine, svaki aspekt njenog ansambla zaslužuje pohvalu. Ona zrači ljepotom, slično kao ikona Brena. Sačuvamo najbolje za kraj, imamo zadivljujuću prelijepu Brenu. Na ovoj zadivljujućoj slici predstavljena su nam tri različita odijela, što otežava odabir favorita.