Susjedi Miloša Bikovića došli su do iznenađujućeg otkrića u vezi zbivanja u njegovoj kući. Naime od kako je dobio sina kojeg su nazvali Vasilije novinari pokušavaju da doznaju što više detalja.  Omiljeni i hvaljeni mladi glumac Miloš Biković 9. siječnja dočekao je svoje prvo dijete. Ivana Malić, njegova odabranica, ponosno je rodila dragog sina Vasilija u renomiranoj privatnoj klinici u Beogradu. Probudila se znatiželja među susjedima koji se nestrpljivo raspituju o novopečenom bračnom paru. Prema izvješćima, Marija Biković, Miloševa majka i brižna baka, bila je ogromna podrška na ovom radosnom putu.

 

Ivana nam je od rođenja bebe izbivala iz vidokruga, najvjerojatnije sve vrijeme posvetila brizi za malenog, dok Miloša promatramo kako vrluda na razne strane. Ipak, najviše sreće zrači baka Marija, Miloševa majka, koja obasja cijelu ulicu kad god izađe. I mi smo joj čestitali, a vidljivo je da je ispunjena bezgraničnom radošću. Ova izuzetna obitelj doista zaslužuje svu sreću koju su pronašli, potvrdio je Radetov susjed. Već mjesecima paketi se redovito dostavljaju u njihovu rezidenciju, što ukazuje na to da je soba unaprijed pripremljena. Ivana je tijekom cijele trudnoće zračila vitalnošću i često smo je viđali vani, ponekad samu, a ponekad u društvu Miloša. Zadržala je aktivan životni stil tijekom trudnoće, utjelovljujući prirodno i skromno držanje kako svojim ponašanjem tako i odijevanjem. Na njoj nema ni traga pretjeranim ukrasima ili drečavim markama, ali ipak odiše određenim šarmom. Slično tome, Miloš se ne razmeće svojim materijalnim imetkom. Unatoč uspjesima njezina sina, njegova majka ostaje prizemljena i divna, kao što je primijetila Dana.

 

Ranije je povremeno navraćao radi manjih obaveza, no u zadnjih desetak dana nismo ga vidjeli. Jedne sam ga večeri slučajno sreo na malo udaljenijoj tržnici gdje je bio zauzet kupovinom. Iskoristio je trenutak da posjeti ljekarnu u susjedstvu, vjerojatno da kupi kreme za bebu, kaže radnica koja ima povoljno mišljenje o Milošu. Radnica u radnji opisuje kao vrijednog, vaspitanog i kulturnog pojedinca koji je često viđan s koferima u odlascima i dolascima, te se uspješno snalazi na stranom tržištu. Dolaskom djeteta za očekivati ​​je da će manje vremena posvećivati ​​svojim pothvatima.

Ipak, Ivana je često viđana s njim u društvu, što ukazuje na njihov blizak odnos. Prema riječima susjeda, Biković je dvije noći zaredom veselo slavio dolazak sina. Otkriće Ivanina poroda potaknulo je spontano okupljanje, nakon čega je uslijedila večer ispunjena romskom glazbom u kojoj je Biković bio u središtu pažnje. Mnoštvo glumaca, ista skupina mladih pojedinaca s kojima se on druži, okružila ga je, podizala mu raspoloženje i radosno slavila. Kroz prozor smo vidjeli njihovu sreću, dirljiv prizor. Čini se da svi u grupi imaju djecu, a Miloš je najnovije pojačanje u klubu očinstva, sa smiješkom primjećuje gospodin.