Početak karijere Goce Tržan može se pratiti od angažmana u glazbenoj grupi “Tap 011”. Grupa iznimno talentiranih pojedinaca, svi u svojim ranim dvadesetima, okupila se kako bi izvela divan spoj rapa i duhovitih ljubavnih pjesama koje su imale odjek kod publike svih uzrasta, od male djece do starijih. I dan danas, kad god se organizira zabava u povodu 1990., gosti i dalje oponašaju plesne pokrete iz koreografija Goce i njezine kolegice Ivane Peters iz tog vremena.

Bend “Tap 011” stekao je ogromnu popularnost hitovima kao što su “Pekara”, “Wolf”, “Zbog tebe”, “Reka” i “Bunda”, ali su se, nažalost, na kraju raspali. Nakon osnivanja grupe “Negativ”, Ivana je krenula u uspješnu solo karijeru, dok je Goca nastavila i sa samostalnim nastupima, što je rezultiralo impresivnim uspjesima za obje. Međutim, niti jedan od njih nikada nije izgubio iz vida svoje skromne početke. Izjava Novaka Đokovića o divljenju “taperima”, svojim bivšim kolegama, rezultirala je okupljanjem tenisača ispred Skupštine kako bi ga dočekali te su donijeli zajedničku odluku o suradnji u budućim klupskim nastupima.

Preuzevši redovite informacije o datumima koncerata putem svog Instagram profila, Goca i Ivana nedavno su podijelile jednu intrigantnu informaciju. Možeš li vjerovati? Kultna grupa “Tap 011” ove godine obilježava tri desetljeća u glazbenoj industriji. I pogodi što? Đorđe, Gordana, Milan, Ivana i Petar, talentirani pojedinci koji čine ovu izuzetnu družinu, bilježe pedesetu godišnjicu. Ali to nije sve. Ove godine imamo ukupno 280 godina vrijednih dragih sjećanja, zajedničkog smijeha, prolivenih suza, vođenih bitaka, međusobnog poštovanja i bezgranične ljubavi za slavlje. Učinimo ovu godinu pravim spektaklom, ispunjenim konfetima i blještavim vatrometom. Ivan je samoinicijativno podijelio ovu uzbudljivu vijest na svom profilu, a ubrzo su ga slijedili i ostali članovi benda koji su prenijeli radosnu vijest.

Veliko je iščekivanje nadolazeće rođendanske zabave, s očekivanjima da će to biti nezaboravan događaj. Osim toga, mnogi nagađaju da bi ova godina mogla “taperima” donijeti još veći uspjeh u njihovim profesionalnim nastojanjima. Goca Tržan neosporno je proširila svoju karijeru u raznim smjerovima, izvan svog YouTube kanala. Uspješno je izborila svoj utjecaj na Instagramu, preuzela je ulogu voditeljice na K1, a poznato je da je imala i svoj reality show.