Tijekom godina Tanja Vojtehovski prolazila je kroz prirodan proces promjene svog fizičkog izgleda, kao i svaki pojedinac. Uz te osobne transformacije, njezino je profesionalno putovanje također prolazilo kroz razne zaokrete, od kojih je jedan uključivao i donošenje značajne odluke o odlasku iz televizijske karijere. Nakon toga, Tanja je krenula putem osobnog razvoja koji ju je u konačnici doveo do novog poziva – životnog trenera. Nedvojbeno, izbor da se posveti području life coachinga ima golemu važnost u njezinom životu, jer joj otvara novi put da iskoristi svoje bogato iskustvo i znanje u pomaganju drugima u njihovom osobnom i profesionalnom rastu.

Podrška pojedincima na njihovom putu osobnog i profesionalnog razvoja ključna je jer svatko ima pravo na razvoj i promjene u svom životu. Tanja Vojtehovski služi kao inspirativan primjer nekoga tko je neustrašivo krenuo novim putevima, nastavljajući davati značajan doprinos na svoj jedinstven način, čak i nakon što je napustio televizijsku industriju. Nekoć novinarka i voditeljica, Tanja se danas prometnula u ulogu cijenjene predavačice koja educira i inspirira mnoštvo studenata. Nedavno je donijela odluku da će uzeti pauzu od svojih nastavničkih obaveza, dajući si priliku da se odmori i obnovi prije nego što se upusti u nove i uzbudljive radne izazove. Zajedno s prijateljima krenula je na put u toplu destinaciju, koja se prema zadivljujućim fotografijama koje dijeli na Instagramu čini slikovitom primorskom lokacijom. Tanja je poznata po svojoj neizmjernoj energiji i neutaživoj žeđi za istraživanjem i otkrivanjem.

Zbog svoje inherentne prirode ne može cijeli godišnji odmor provesti izležavajući se na plaži. Stoga ne čudi što je odlučila podijeliti svoje slike na jurećem gliseru koji ide prema golemoj pučini. Ovaj odvažni aspekt njezine osobnosti jasno je vidljiv na njezinim platformama društvenih medija, gdje s entuzijazmom dokumentira svoje uzbudljive trenutke u kojima mogu uživati ​​njezini pratitelji. Outfit koji je odabrala za ovu prigodu bio je prilično intrigantan, a sastojao se od živahnih hlača, uglađene bijele košulje i neizostavnog dodatka – šala. Tanja se nadala da će njezin ansambl ostati suh, no nažalost nije bilo tako. Bivša voditeljica izrazila je žaljenje što se nije odlučila za prikladniju odjeću.