NAKON IZDAJE BIVŠEG, UŽIVA U DRUŠTVU VELIKOG ZAVODNIKA: Iako je čudak, svi navijaju da se ŠAKIRA smuva sa NJIM

0

Vjerujemo da znate da se Šakira prošle godine rastala od popularnog fudbalera Pikea, sa kojim je u ljubavi provela čak 12 godina. Ona je naime primila Bilbordovu nagradu za “ženu godine”, kao prva latino dobitnica te nagrade u historiji, te par dana nakon toga je snimljena u društvu jednog od najpoznatijih glumaca Toma Kruza, što je mnoge navelo na mišljenje da između njih dvoje ima nešto više od prijateljstva.

Njih dvoje su provodili vrijeme zajedno na trci Formule 1, a nakon toga su viđeni zajedno i u VIP loži. Njihovi fanovi su počeli da pričaju o tome kako bi oni bili dobar par, a svi se mole za njen brzi oporavak, nakon dugogodišnje veze sa bivšim partnerom Pikeom, sa kojim se rastala nakon što se saznalo da je on imao aferu sa 23-godišnjom Klarom Čiom Marti. I zvijezda filma “Top Gun” ima propalu vezu iza sebe, s glumicom Hejli Atvel.

Šakira se preselila iz Barselone u Majami nakon što se rastala sa Pikeom i nakon prepucavanja koje se par dana u medijima odvijali, skupa sa sinovima Sašom i Milanom. Nakon primanja nagrade za ženu godine, ona se osvrnula još jednom na propalu vezu sa fudbalerom i sve ono što je nakon toga naučila. “Nije bitno da li je neko vjeran ili ne, ono što je najbitnije jeste biti vjeran sam sebi. Svaka žena doživi da ne zavisi od tuđoj ljubavi i prihvatanju. Potraga za onim drugim zamjenjana je potragom za samom sobom, željom da budem autentična”- saopštila je Šakira, te je navela da je muzika bila glavni saveznik da prođe ovaj teški period.