“POSTOJAO JE PRITISAK…” Sanja Vučić otvoreno o PROBLEMIMA nakon napuštanja grupe “Hurricane”

0

Naime, otkako se najavio raspad gurpe koja je za veoma kratko vrijeme postala poznata na svjetskom nivou, a u pitanju je grupa “Hurricane”, špekuliše se o tome da su članice u svađi, te su svi vidjeli javnu diskirimanciju Ivane Nikolić. Međutim te tvrdnje djevojke su nekoliko puta demantovale te objasnile da aspolutno nema nikakvh problema između njih, nego da su jednostavno odlučile da svaka krene svojim putem te da je vrijeme za solo karijere.

Povodom toga Sanja, jedna od članica je odlučila za medije dati izjavu o svojoj karijeri, pjesmama ali i o astrologiji. Prvo pitanje za Sanju je bilo da li je više ispunjava pjevanje ili pisanje pjesama, na šta je pjevačica odgovorila: – Iskreno više me radi pisanje pesama i generalno studijski rad me mnogo više ispunjava. Ali, naravno da volim i da budem sa svojom publikom. Svaki put me na nastupima oduševi koliko su ljudi veseli i koliko vole moju muziku.

Sigurni smo da sve zanima kako je izaći iz grupe pa karijeru nastaviti solo, te da li psootji strah kada su takve promjene u pitanju. Postojao je pritisak, mislim koji sam sama sebi napravila, ali imala sam tu sreću da mi je prva pesma bila jako hitična i da je odmah u narodu zaživela. Mesecima je hit, peva se svuda i kolege je pevaju na nastupima, tako da sam stvarno prezadovoljna. Zahvalna sam na svemu tome -izjavila je Sanja.

Ono što je sve najviše zainteresovalo jeste njena izjava o astrologji, na šta je pjevačica otkrila sljedeće: – Imam svoju astrološkinju i volim sa njom da pogledam svoju natalnu kartu, to mi je simpatično, ali ne mogu da kažem da svoj život koncipiram po tom principu.