DA LI JE DOŠLO DO POMIRENJA ? DUŠKO JE OTKRIO DA…

0

Prije nekoliko sedmica u javnosti je kao bomba odjeknula vijest da se slavni par Duško Tošić Jelena Karleuša nakon dugogodišnjeg braka i kojeg imaju dvije kćerke razvode. Još prije dvije gdine se spekulisalo o tome,ali su oni to uvijek negirali. Ovog puta nije bilo tao,nego su potvrdili tu informaciju.


Sada swe pojavljuje nova informacija.Danima je u svim medijima glavna tema vijest o pomirenju DUška Tošića i Jelene Karleuše.

Vijest od pomirenju ovog para počela je da puni sve novinske naslove i stranice,a u kojem smjeru to ide i gdje vodi cijela priča,objasnio je advokat ovog bišeg fudbalera Nikola Premović.Advokat Duška Tošića je rekoa da je on odlučio da demantuje sve navode da je ponovo na pomolu porenje sa pjevačicom i izjavio je da su pregovori o sporazumnom razvodu i dalje u toku.


– Duško Tosić i Jelena Karleuša su u pregovorima oko sporazumnog razvoda braka. U kontaktu sam sa Jelenom i njenim advokatima i nadamo se da će se uskoro doći do mirnog i sporazumnog rešenja, imajući prvenstveno u vidu interese njihovih maloletnih ćerki. Sve ostale medijske navode vezane za tu temu, u ime mog klijenta, demantujem kao neistinite – rekao je Premović

Neki mediji su prenijeli informaciu kako su Duško i jelena odlučli da daju još jednu u nizu šansi svom braku i da je za sve kriva Duškova rođena sesttra Katarina.Ona je cijlo vrije e bila u kontaktu sa Jelenom i nerijetko su vodile duuge razgovore o svemu.Inače Katrina je jako bliska i sa Duškom i sa Jelenom,pa je shvatila da su možda prenaglili sa odlukom da se razvedu,zbog čega je namjestila jednu situaciju da oni još jednom smireno porazgovaraju o svemu.