POJAVILA SE FOTKA VESNE ZMIJANAC NAKON TROMESEČNOG OPORAVKA: Otkriveno da li će i dalje NASTUPATI

0

Vesna Zmijanac je jedna od najpoznatijih fol pjevačica na našim prostorima, i stekla je veliko priznanje kroz bogatu karijeru. Ona je snimila mnogo hitova koji se rado i danas dan slušaju i pjevaju. Njen privatni život je stalno pod lupom medija, a kako je poznato, i kćerka Nikolija je krenula njenim stopama te je ostvarila također veliku karijeru. Naima, zna se da je Vesna je prije nekog vemena imala opreaciju ugrađivanja bajpasa, a nakon operacije Vesna se držala po strani, te mediji nisu mogli da je nikako uhvate.

Pojavila se prije nekog vremena u javnosti, jer se može sada reći da se nakon operacije sasvim oporavila. Riješila je da nakono operacije vrijeme provodi u vikendici u Bukulji, a uskoro će početi i sa nastupima. nakon duđe pauze ona je nastupila pred bugarskom publikom. Njen stilista je pažljivo napravio njenu frizuru, koji je pokazao Vesnin sjajni izgled nakon tromjesečne pauze.

Vesna nastavlja gdje je stala, a to dokazuje i njen osmijeh na licu. U obraćanju je napomenula kratko da joj je Boris jako bliska osoba koja joj pomaže u svemu, ali nije htjela ništa reći kada je njeno zdrvastveno stanje u pitanju. Nakon nastupa u Bugarskoj, Besna je otišla na odmor u Atenu, gdje njen dolazak njena kćerka Nikolija željno isčekuje, skupa sa ostatkom porodice. Pojavile su se i prije nekog vremena glasine da se u braku nikolije i Relje poajvile nesuglasice, ali je par o ovim zajedničim odmorom te se vidi da su sretna porodica. Šta vi mislite o njima?