OVO JE IDEALAN DORUČAK ZA ŽENU: Čuveni doktor otkrio, svako jutro ovo pojedite da budete ZDRAVI I MRŠAVI

0

Doktor Emir Solaković otkrio je idealan doručak za muškarce i žene tokom jednog od gostovanja u programu Hayat televizije. Otprilike u 6:30 budim se. Treba mi šest sati da zaspim. Oni koji spavaju duže od šest sati su u nevolji. Spavanje duže od šest sati nije tipično. Ako organizam normalno funkcioniše, on će se sam probuditi nakon 6 do 7 sati. Ako vam je teško zaspati, nešto nije u redu: ili radite previše, doživljavate stres ili imate zdravstvene probleme.

Pacijenti su oni koji su gojazni. Gojazni ljudi imaju veći rizik da se razbole. Nikada nisam vidio da debeli čovjek doručkuje. Ne doručkuje. Stalno jedu neku nezdravu hranu. Kada jede, jede kao da je u pećini. Jedino mjesto gdje ide je od automobila do kuće. Mnogo jedu, ali ne vježbaju, pa se debljaju. Najbolji doručak za damu je da popije šoljicu čaja ujutru čim se probudite. Eliminiše otrove koji se nakupljaju noću. Uzmi jaja. Tri bjelanjka i jedno cijelo jaje umućeni su najbolji doručak za dame. To je 10 grama proteina.

A za momke, jedno cijelo jaje i pet umućenih bjelanca. Masti se moraju uzimati jer su organizmu potrebne. U to umućeno jaje slobodno dodajte malo maslinovog ulja ako želite zdrave masti. Ovi proteini su gradivni blokovi naše kože, obrva, kose i noktiju, takođe bez hljeba. Uzmite ovo svakodnevno. Vjerujemo da će vam dobro doći savjeti doktora koji je poznat po tome da se stlano pojavljuje u medijima i sa širokim auditorijumom dijeli savjete kako da buduz zdraviji i na najbolji način dočekaj sutrašnji dan.