OVAKO JE SNEŽANA ĐURIŠIĆ SMRŠALA 20 KILOGRAMA: Zahvaljujući ovom napitku je liniju dovela do savršenstva!

0

Snežana Đurišić, popularna pjevačica, zbog svog raskošnog glasa je dobila epitet KRALJICA NARODNE MUZIKE, danas ima 62 godine ova pjevačica, ne krije tajnu dobrog izgleda i metode kako bi čak 21 kg smršala za samo 60 dana.

Tokom gostovanja na TV-u, Sneža je otvorila svoju dušu, rekla je koja je tajna njenog brzog gubljenja kilograma, a to je samo jedan napitak, sok od lubenice. Iako im nije sezona, lubenice su u svim većim marketima dostupne.

Dok je bila kod kćerke u Americi, tad je dobila suvišne kilograme. A tamošnja kultura ishrane se savršeno uklopila sa hedonistom kakav je u Sneži. Višak koji je dobila motivisao ju je da se poveže sa vojnikom u sebi, pridržavala se specijalne ishrane, samo je lubenice jela i pila samo sok od njih, smršala je tako 21 kilogram, rekla je Snežana.

Imala je redovne fizičke aktivnosti uz to, rekla je Snežana, dva do tri puta je trenirala nedjeljno, uvijek je vodila računa o tome da bude u odličnoj kondiciji. Tom prilikom je otkrila da ima puno obaveza pa ne stiže uvijek zdravo se hraniti, ali je mnogo slaba na slatkiše.

Kad treba, ona zna da bude disciplinovana, da po potrebi neki poseban režim praktikuje. Slaba je posebno na slatkiše, izbjegava ih većinom, ali zna sebi nekad dati oduška pa se opustiti.

Eto, otkrili smo vam tajnu mršavljenja kod Snežane Đurišić. Pravilna ishrana, tačnije samo lubenica i sok od lubenice, dva do tri puta trening u toku nedjelje, i rezultati su brzi i vidljivi. Da li biste mogli vi ovu dijetu?