O PRIVATNOM SNIMKU LEPE BRENE BRUJI CEO REGION: Da li se pevačica OPUSTILA previše, tu je i kućna pomoćnica VIDEO

0

Idealna prilika da se pjevačica malo opusti jeste upravo njena slava. Aranđelovdan za mnoge ljude u našoj zemlji je veliki praznik, a oni koji ga ne slave rado odlaze u goste onima koji to čine.

Upravo je Lepa Brena, zajedno sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem danas odlučila da slavi slavu zajedno sa njhovom porodicom, jer ona upravo ovakve povode voli da bi se cijela porodica okupila na jedno mjesto. Brena je slavu iskoristila kao motiv kako bi se razveselila za sve pare u sopstvenom domu pa su zabilježeni prizori koji se danas, zaista rijetko viđaju.

Slava legendarne pjevačice održat će se večeras, i okupi će najdraže goste pa se zbog toga pripreme rade još od jučer, kako bi to sve izgledalo onako kako je ona zamislila. Upravo je tada nastao snimak koji je interesantan javnosti, a na njemu se može vidjeti kako se Lepa Brena pridružila kućnoj pomoćnici u kuhinji dok su se spremala razna jela i kolači. Ono što je najviše iznenadilo sve ljude jeste to da najveći gurman, nije lično nadgledao pripremu trpeze. Zato su Bobinu veselu narav zamijenile upravo kuharica i Brena. Na snimku se čuju hitovi Breninog kolege Đanija, uz koje su se veselile Brena i njena pomoćnica tokom priprema za slavu.

Iako je ovo bila jedna od rijetkih prilika da vidimo Lepu Brenu u kuhinji, mogli smo da vidimo i njeno kućno izdanje, koje nas je kao i svako drugo ostavilo bez daha. Nadamo se da će ostati istog raspoloženja i sutra, kada bude slavila sa svojim najbližim.