VELIKA TUGA I SUZE U GRANDU! Upravo saopštene loše vesti: TEŠKA B0LEST JE U PITANJU, rasplakao sve, evo šta mu je žiri rekao…SVI U SUZAMA!

0

Iako se cijeli život Petar bavi muzikom, nikada nije uspio napraviti veliku karijeru i postati poznat. Petar Spasojević ima 61 godinu, kaže za sebe da je svestran, svašta ga po malo zanima ali se uvijek rado vrati muzici.

Nakon nastupa u emisiji “Nikad nije kasno” njegova kćerka je otkrila tokom razgovora sa Žikom zašto je baš ovaj nastup poseban za njega. Petar je ponosni otac dvije kćerke i djed. Prije izlaska na scenu izjavio je, ne sluteći da će žiri ostati bez riječi : “Bilo bi mi drago da ostavim neki malo veči pečat.” Tokom razgovora sa Petrovim kćerkama Žika je otkrio zbog čega se veteran prijavio za ovo takmičenje, što je i njega a i ostale ljude u studiju i kraj malih ekrana dovelo do suza.

Naime, prijavio se upravo zbog njegove supruge koja je bolesna, tačnije boluje od raka. Istakla je kako je ova emisija veoma posebna za njihovu porodicu, jer mama nije mogla da dođe na nastup sa njima ali ih gleda i navija od kuće. ove riječi su Žiku slomile pa je imao jaku poruku za njhovu mamu koja je rasplakala sve ljude: – Draga Zorice, neka vam ova emisija i nastup supruga bude snaga dodatna u vašoj borbi. Ja sam siguran da će sve ovo doprineti vašoj pobjedi.

Svima je poznato da Žika važi za jako emotivnog čovjeka koji zna ispustiti suzu baš kao što je to učinio i ovog puta, s tim da je Mare bio a ivici. To je dokaz svima da je ovaj kandidat kupio emocijom sve one koji su gledali njegov nastup. Kada su se smirili, uslijedili su komentari koji su dodatno razgalili Petra.