Zadnjih nekoliko dana sva pažnja javnosti bila je usmjerena na Filmski festival u Nišu na kom je predstavljen film “Komedija na tri sprata”, u režiji kćerke Željka Mitrovića, mlade Sandre Mitrović koja je nakon niza kratkih filmova snimila i prvi dugometražni, i to sa sjajnom glumačkom ekipom.

Crvenim tepihom prošetalii su glavni glumci Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Jovanović, Miodrag Radonjić i Pavle Mensur, a premijeri su prisustvovali ponosni otac i brat Aleksandar kao i bivša supruga Željka Mitrovića, Sandrina majka Sonja Mitrović Hani kao velika podrška.

<p>Bivša žena Željka Mitrovića podrška je njihovoj zajedničkoj deci</p>
Sonja i Željko vjenčali su se davne 1990.godine, a brak iz kog imaju dvoje djece Sandru i Aleksandra doživio je nakon četiri godine krah. I nakon razvoda bivši partneri ostali su u odličnim odnosima, a sada je isplivao dokaz da se bivša žena Željka Mitrovića odlično slaže i sa njegovom sadašnjim suprugom Milicom.

Da među damama porodice Mitrović nema zle krvi pokazala je žena laf te je na “Instagramu” objavila zajedničku fotku na kojoj poziraju bivši supružnici sa svojom djecom.

 

Sandra Mitrović

– Bravo Sandra – uputila je Milica Mitrović čestitke lijepoj Sandri i ujedno pokazala svima da Mitrovići njeguju zdrave porodične odnose.

Hani koja je svojevremeno imala uspješnu muzičku karijeru potpuno se povukla sa javne scene, te je ovo bila jedinstvena prilika da se podsjetimo bivše žene Željka Mitrovića koja je i ranije veliki značaj pridavala porodici i odgajanju dece:

<p>Bivša žena Željka Mitrovića podrška je njihovoj zajedničkoj deci</p>

– Dok sam pevala, nikada nisam odlazila na turneje koje su trajale po mesec dana i trudila sam se da u svakom trenutku budem posvećena deci i da od kuće ne odsustvujem duže od tri dana. Istina, u odgajanju svojih mališana imala sam nesebičnu pomoć Željkove i moje porodice, koje su bile i uvek su tu kada je potrebno. Podrška porodice jeste nešto najosnovnije i oduvek sam mrzela izraz samohrana majka – govorila je Sonja Mitrović Hani ranije o karijeri i braku.