Astrolozi predviđaju da će se u bliskoj budućnosti dogoditi nadolazeće ispreplitanje retrogradnog Merkura i retrogradnog Saturna. Kada se Merkur i Saturn poravnaju u retrogradnom smjeru, nastupa stanje kaosa, koje ima najveći utjecaj na jedan horoskopski znak, izlažući ga svim oblicima nedaća.

  • Prisutnost retrogradnog gibanja u ovim nebeskim tijelima može uvelike utjecati na osobe koje pripadaju Zodijaku, a kao rezultat ove neočekivane suradnje, druga će se polovica godine pokazati iznimno turbulentnom za jedan određeni znak. U znaku Riba, Saturn je 29. lipnja započeo svoje retrogradno kretanje, donoseći jedinstveni slijed ne baš ugodnih transformacija za jedan određeni horoskopski znak.

Taj horoskopski znak slučajno je Djevica. Kako vrijeme bude odmicalo, opremite se strpljenjem i tolerancijom, jer biste trebali predvidjeti neizbježni dolazak prošlih karmičkih dugova koje je potrebno podmiriti. Tijekom svog putovanja susrest ćete se s brojnim izazovima koji se u početku mogu činiti kao nepravedno dijeljenje karata; usprkos tome, važno je upamtiti da je napredak često popraćen povremenim zastojima, a svaki događaj u vašem životu ima svrhu.

  • Djevice moraju uvijek imati na umu da, unatoč svim preplavljujućim osjećajima nesigurnosti i nelagode, trebaju ustrajati i prihvatiti svaki korak na svom putu prema osobnom rastu. Prisutnost Saturna može poremetiti financijska pitanja, što dovodi do potencijalnog gomilanja starih dugova ili nepredviđenih troškova. Prema Glossyju, ulazak Marsa u Bika 12. srpnja u Djevice ulijeva novi polet i snažnu radnu etiku.

Ovo predstavlja povoljan trenutak za Djevice da osmisle i provedu planove, bez obzira na njihovo trajanje. Tijekom razdoblja Marsa u Biku, važno je oprezno pristupiti međuljudskim odnosima, jer biste se mogli lako razdražiti i biti skloni svađama. Dok Saturn može izazvati financijske poremećaje za Djevicu, novopozicionirani Mars predstavlja priliku za prosperitet i povećanje novčanog toka – važno je biti oprezan pri ulaganju i izbjegavati impulzivno trošenje.

  • Tijekom razdoblja od 5. do 22. kolovoza, Merkur će proći retrogradno kretanje u horoskopskom znaku Lava, nakon čega će uslijediti prijelaz u Raka od 22. do 28. kolovoza. Ovaj određeni nebeski događaj ima značajne implikacije za osobe rođene u znaku Djevice, jer označava ponavljanje svakodnevnih izazova.

Tijekom posljednjih mjeseci ljeta, Djevice se mogu susresti s raznim izazovima, uključujući česta kašnjenja, nesporazume u komunikaciji i sumnje u transakcijama. Kao rezultat toga, ključno je za osobe rođene u ovom znaku da održe visoku razinu koncentracije, osobito kada sudjeluju u poslovnim pregovorima i formuliranju planova.

BONUS TEKST:

Bez obzira na učestalost, vidljivost ili tajnost, temeljna priroda ostaje konstantna. Znanstveni dokazi podupiru neosporivu istinu da se muškarci upuštaju u nevjeru unutar svojih brakova, pri čemu se čak i najmanji flert smatra činom izdaje. Važno je napomenuti da preljub nije uvijek temeljni uzrok bračnih izazova.

Razmislite o scenariju u kojem uživate u flertu ili želite “neobaveznu avanturu”, ali istodobno visoko cijenite svoj brak i želite spriječiti njegov raspad. Ponašate se ljubazno prema svojoj ženi i suzdržavate se od provociranja na nevjeru. Ako ona pomno prati svaki vaš pokret i gaji iskrene osjećaje ljubomore, bit će teško izvoditi eskapade poput Don Juana bez izazivanja sumnje.

U svjetlu toga, muškarci su počeli jedni druge savjetovati na internetskom forumu o umijeću skrivanja ljubavnika od svojih žena. Čini se da postoji niz ključnih smjernica koje slijede, a prva je od iznimne važnosti. Primarno, temeljno i najvažnije načelo je zadržati kontrolu nad svojim emocijama. Iako imate slobodu postupati sa svojim partnerom na bilo koji način, jedna stvar koju si nikada ne smijete dopustiti je da se iskreno zaljubite.

Kad je osoba zaljubljena, postaje ranjiva, emocije su joj prozirne, a njihovo prikrivanje postaje imperativ. Nadalje, dok vam vaš suprug može oprostiti aferu, malo je vjerojatno da će oprostiti značajniji prijestup.

Posljedice takvih postupaka često dovode do skandaloznih situacija i na kraju do razvoda. Pridržavanje ovog pravila može se pokazati izazovnim, ali uvijek postoji trenutak kada ipak možete zastati i izbjeći upletanje u priču koja donosi mnoštvo problema.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here