Svima nam je već poznat novi dečko  Tanje Savić je Muhamed Muki Bešić. Naime, od razvoda od Dušana Jovančevića, Tanya se svoj emotivni život trudila držati podalje od znatiželjnih očiju javnosti. Unatoč tome, veza Tanye Savage privukla je pozornost javnosti. Prvi muškarac kojeg je javno predstavila bio je Mohamed Muki Bešić, s kojim je već neko vrijeme uživala u vezi. Pričalo se da su stali na ludi kamen, ali Tanya to sada negira. -Mlađi je što znači da je slađi. Mogla sam reći da je bio malo ozbiljan, nije bio dijete.

 

Godine mi uopće ne smetaju. Ponekad se osjećam kao da sam mlađi od njega i da sam puno naučio od njega. Nisam dobio prsten, ne ovaj prsten, nadam se da ću dobiti nakon showa. Nisam zaručena, to nije istina. šalimo se. Sviđa mi se ovaj prsten, ali nije zaručnički. Nisam luda za ženidbom tako brzo, možda jednog dana. Želim još djece. Samo da smo živi, ​​zdravi, sve ide kako treba, a Bog će nam dati sve što treba. Najvažnije mi je da su mi djeca sretna.

 

Ne smeta mu moja popularnost, vidi da volim svoj posao i hvala Bogu da sve to mogu raditi i osjećam se kao da me netko iskreno i svim srcem podržava i voli – rekla je pjevačica u emisiji ‘Premijera’s Weekend Special’. program zaključen. Tanja Savić teško je prošla boreći se za skrbništvo nad sinom i nije imala kontakt s bivšim suprugom koji je živio u Australiji. – Voljela bih da mogu komunicirati s njim, ali on to ne želi. Jednom su me u školi tražili njihov rodni list na engleskom. Poslao sam mu zahtjev i zamolio ga da mi ga pošalje, ali nije odgovorio. Rekao sam mu da ne treba meni nego školi, ali opet nisam dobio nikakav odgovor. Teško mi je ovo – rekla je Tanja Savić rođena je 1985. godine u Radincu, naselju u gradu Smederevu.

Tanjinu obitelj čine majka Živanka, tata Staniša, brat Tomica i sestra Biljana. Sa Dušanom Jovančevićem ima sinove Maksima i Đorđa. S osam godina nastupila je s pjesmom “Ječam žela” na glazbenom festivalu “Prvi glas Vojvodine” i osvojila prvo mjesto. Tanja Savić je nakon osnovne škole upisala srednju komercijalnu školu, ali je shvatila da to nije među njenim interesima. Iako se nitko u obitelji nije bavio glazbom, podržavali su je pa je Tanja počela nastupati s bendom “Kalipso”. Javnosti je postala poznata 2004. godine kada je sudjelovala u prvoj sezoni glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Treće mjesto u beogradskoj dvorani Pionil i prilika za snimanje albuma poslužili su joj kao odskočna daska za karijeru koja je krenula uzlaznom putanjom.

 

Zbog obaveza je napustila bend i nastavila sama. Godine 2005. Tanja Savić izdala je svoj prvi album “Tako mlada” s kojeg su gotovo sve pjesme postale hitovi. Osim naslovne pjesme na albumu se nalaze i “Zašto me ljubiš u lice”, “Kao brodovi”, “Minuta ljubavi”, “Stani, tugo”, “Igračka”, “U godini prvoj” i druge staze. dan” (duet s Darkom Filipovićem) i “Za mene”. Nastupala je s Marinom Tukakovich, Romariom, Barnetom Opačićem, Goranom Ratkom. Surađivala je s Vicki Lalet i drugima. Album je proglašen najprodavanijim albumom 2005. godine, a Tanja je dobila svoj prva “Melka”.